Gündem Diriliş Ertuğrul yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu?

13.09.2017 - 18:47 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul için heyecanlı bekleyiş. Eylül ayının gelmesiyle birlikte yeni sezon dizileri de başlıyor. TRT 1 ekranının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak merak konusu.

Diriliş Ertuğrul yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu

Diriliş Ertuğrul, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan'ın paylaştıkları dizidir. Her çarşamba günü TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. 91. bölüm ile Diriliş Ertuğrul sezon finali yapmıştı.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 92. yeni sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacağı şu an belli değil. Ancak geçtiğimiz sezon ekim ayında başlayan dizinin bu sezon da ekim ayında başlayacağı tahmin ediliyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mıdır? Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir? Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görecek midir? Ekaterina Ertuğrul’a karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır?

Haberin Devamı

ENGİN ALTAN DÜZYATAN DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNDEN AYRILACAK MI?

Diriliş Ertuğrul 91.bölümünde ağır bir şekilde yaralanan Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan diziden ayrılacak mı?

Zaman zaman diziden çıktı haberlerinin asılsız olduğunu söyleyen Düzyatan,''Bu haberlerin bizimle alakası yok. Birileri benim diziden çıkmamı istiyor herhalde. Ben diziden çıkmıyorum, önümüzdeki sezonda da oynamaya devam edeceğim. Hayalim oyuncu olmaktı ve tiyatro yapmaktı. Ben aşık olduğum mesleği yapıyorum. Diriliş öncesi en büyük dönüm noktası olarak gördüğüm', Bir Bulut Olsam' dizisi var, film olarak da Anadolu Kartalları'nın benim için yeri çok başkadır. Geçmişe dönüp baktığımda keşke bu yapımda oynamasaydım dediğim bir proje yok. Ama bir önceki bölümü izlediğimde keşke bu sahneyi böyle oynasaydım dediğim oluyor zaman zaman'' ifadelerini kullandı..