Kültür Sanat Disney ile rengarenk bir 23 Nisan

Disney ile rengarenk bir 23 Nisan

20.04.2018 - 11:25 | Son Güncellenme:

Disney Türkiye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl yine aralarında pek çok ilklerin de yer alacağı coşkulu ve rengârenk aktivitelerle kutluyor.

Disney ile rengarenk bir 23 Nisan

Disney Türkiye, Genç Başarı Eğitim Vakfı işbirliğinde gerçekleşecek Çocuk İnovasyon Kampı ile okul çağındaki çocuklarda dengeli beslenme ve hareket etmenin önemine dikkat çeken bir Kurumsal Sosyal Sorumluk Projesi hayata geçiriyor.

Haberin Devamı

•Disney Türkiye Facebook sayfasında düzenlenecek eğlenceli bir resim yarışması ile tüm katılımcılara Walt Disney Stüdyoları’na aile seyahat paketi kazanma fırsatı sunuyor.

•Disney Channel ekranlarında 21- 22- 23 Nisan tarihleri boyunca sunulacak renkli içerikler arasında sevilen Disney Pixar klasikleri ve Aslan Koruyucular’ın 2. sezon özel gösterimleri de yer alıyor.

•Ünlü YouTuber Buğra Kazancı’nın hazırlayıp sunacağı “Buğra ile Neler Neler” ilk kez 23 Nisan’da Disney Channel’da izleyicilerle buluşuyor.

Nesiller boyu anlattığı hikâyeler, yarattığı karakterler ve yaşattığı deneyimlerle tüm ailenin birlikte paylaşabileceği, kalplere hitap eden eğlencenin adresi Disney, bu yıl da 23 Nisan’ı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Kutlamalar kapsamında 21 Nisan’da, kurumsal sosyal sorumluluk alanında Genç Başarı Eğitim Vakfı işbirliğinde, “Kendine İyi Bak” temasıyla okul çağındaki 100 çocuğa “iyi yaşam” bilincinin aşılanacağı bir günlük Çocuk İnovasyon Kampı düzenliyor. Eş zamanlı olarak Disney Türkiye Facebook sayfası üzerinden 23 Nisan’da başlayıp 7 Mayıs’a kadar devam edecek, eğlenceli bir resim yarışması ile tüm katılımcılara Walt Disney Stüdyoları gezisi kazanma fırsatı sunuyor. Ayrıca 21- 22- 23 Nisan tarihlerini kapsayan üç gün boyunca Disney Channel’da yepyeni sürprizler, sevilen Pixar filmleri ve Aslan Koruyucular çizgi filminin 2. sezon özel gösterimi çocuklar ve ailelerini bekliyor.

Haberin Devamı

Disneyle Kendine İyi Bak” Çocuk İnovasyon Kampı

The Walt Disney Company, dünya çapında “Çevreyi Koruma”, “Toplumları Güçlendirme”, “Yaratıcı Düşünme” ve “İyi Yaşam” alanlarında gerçekleştirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde topluma değer katma hedefiyle ilerliyor. Bu kapsamda, odaklandığı alanlardan biri olan “iyi yaşam” konusunda, Disney’in renkli dünyasında yer alan karakterler ve onların hikâyeleri üzerinden çocuklar ve ailelerine iyi yaşam bilinci aşılamayı hedefleyerek daha kolay uygulanabilir ve eğlenceli kılacak çalışmalar sürdürüyor. Bunun bir uzantısı olarak Türkiye’de de bu yıl 21 Nisan’da Genç Başarı Eğitim Vakfı ile işbirliğinde, iyi yaşamın temelinde yer alan dengeli beslenme ve hareket etmenin önemine vurgu yapan #DisneyleKendineİyiBak temalı bir Çocuk İnovasyon Kampı düzenleyerek okul çağındaki çocukların bu alanlarda bilinçlendirilmesine katkı sağlamayı hedefliyor. 8-11 yaş aralığında, İstanbul’un 6 farklı bölgesindeki okullardan ailelerin izniyle bir araya getirilecek 100 çocuk ile gerçekleşecek bu bir günlük kampta, çocukları gönüllü Disney çalışanları ile bayram havası tadında bol eğlenceli ve unutulmaz sürprizlerle dolu bir gün bekliyor.

Haberin Devamı

23 Nisan’da Disney Channel sürprizlerle dopdolu…

Çocukların sevdiği, ailelerin güvendiği; kaliteli ve eğlenceli içerikleriyle uyduda ücretsiz yayınlanan; çizgi filmin vazgeçilmez adresi Disney Channel ekranlarında, 21-23 Nisan tarihlerini kapsayan üç gün boyunca rengârenk bayram içerikleri izleyenleri bekliyor.

Disney’in izlenme rekorları kıran, pek çok dalda Oscar ödüllü “Aslan Kral” efsanesinin üçüncü nesilde devam eden hikâyesini konu alan çizgi film serisi “Aslan Koruyucular” 2. sezon özel gösterimiyle 23 Nisan saat 09.05’te, iki bölüm art arda Disney Channel’da yayınlanacak. Ayrıca 21-22-23 Nisan tarihleri boyunca “Oyuncak Hikâyesi” ve “Yukarı Bak” gibi unutulmaz Disney Pixar klasikleri de her gün saat 11.00 ve 17.00’de yine Disney Channel ekranlarında aileleri bekliyor.

Haberin Devamı

Disney Channel’ın yepyeni yerel içeriği “Buğra ile Neler Neler” ilk kez 23 Nisan’da yayında…

Ailelerin güvendiği kaliteli ve eğlenceli içeriklerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Disney Channel, 23 Nisan’da çocukların beğeniyle izleyeceği yepyeni bir yerel program başlatıyor. “Buğra ile Neler Neler” adıyla ünlü YouTuber Buğra Kazancı’nın hazırlayıp sunacağı bu yepyeni programda birbirinden heyecanlı yarışmalara, Disney dünyasına dair eğlenceli soru cevap bölümlerine ve daha pek çok ilginç konu ve konuklara yer verilecek. Buğra ayrıca programında izleyenleri birbirinden eğlenceli maceralarına ortak edecek. “Buğra ile Neler Neler”, ilk bölümüyle 23 Nisan Pazartesi günü saat 13.15, 16.30 ve 20.40’ta ekrana gelecek. Programın devam eden bölümleri ise her Pazar 14:00’da Disney Channel’da yayınlanacak.

Haberin Devamı

Resim yarışmasında Walt Disney Stüdyoları gezisi kazanma fırsatı!

Disney bu yıl da Çocuk Bayramı’nı renkli aktivitelerle taçlandırıyor. Bu kapsamda Disney Türkiye Facebook sayfasında 23 Nisan-7 Mayıs tarihleri arasında devam edecek eğlenceli bir resim yarışması ile Disney, bir aileye Walt Disney Stüdyoları ve Hollywood turu içeren muhteşem bir aile seyahat paketi kazanma fırsatı sunuyor. “Disney ile hayal ettikleri harika bir günün” resmini yapıp, resminin fotoğrafını yarisma@disney.com adresine gönderen herkes bu yarışmaya katılabilecek. Jüri aracılığıyla yapılacak seçimlerde en yaratıcı bulunacak resmin sahibine, Walt Disney Stüdyoları gezisi ve Hollywood turunu içeren dört kişilik bir aile seyahat paketi hediye edilecek.

Perakende noktalarında da Çocuk Bayramı Disney ile daha renkli…

Farklı perakende noktaları da bu yılki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Disney temalı çok özel etkinliklere ev sahipliği yapacak. Bu kapsamda, Marmara Forum’daki Penti mağazasında, 23 Nisan Pazartesi günü 12:00-19:00 saatleri arasında gerçekleşecek Disney Prensesler temalı etkinlikte, çocuklar ve ailelerini prenses bebek yapımı, taç yapım atölyesi gibi yaratıcılığı teşvik eden aktivitelerin yanı sıra Çocuk Bayramı neşesini artıracak kum boyama ve yüz boyama gibi eğlenceli aktiviteler de bekliyor olacak.

Armağan Oyuncak ise Ankamall, Kentpark, Marmarapark, Maltepepark ve Capacity AVM’lerdeki mağazalarında 6-23 Nisan tarihleri arasında “Spider-Man” ve “Rapunzel” temalı yarışmalar ve etkinlikler düzenleyecek. Yarışmalara katılan ve en yaratıcı cevap verenler arasından 5 kişiye Play Station 4, 45 kişiye ise özel tasarım kostümler hediye edilecek. Mağazalarda çocukların aktiviteler sırasında çekilecek eğlenceli fotoğraf kareleri #armagandircocukolmak ve #disneyile23nisan hashtagleri ile Instagram'da paylaşılacak.