Diyarbakır Diyarbakır'da Yaşlılar Haftası Etkinlikleri

Diyarbakır'da Yaşlılar Haftası Etkinlikleri

21.03.2018 - 16:50 | Son Güncellenme:

.

Diyarbakırda Yaşlılar Haftası Etkinlikleri

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Diyarbakır İl Başkanı Nurhak Ensarioğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Diyarbakır İl Müdürü Halit Açar, Yaşlılar Haftası kapsamında ailelere ziyarette bulundu.
Ensarioğlu ve Açar, Yaşlılar Haftası kapsamında aile ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Eşref ve Zekiye Gün çiftini ziyaret eden Ensarioğlu ve Açar, ailenin sorunlarını dinleyip not alıp Gün çiftinin haftasını kutladı. Burada bir konuşma yapan Ensarioğlu, yaşlıların toplumun önemli değerlerinden olduğunu söyledi. Ensarioğlu, “Yaşlılarımıza her anlamda hürmet edip saygı göstermeliyiz. Bu hem kültürümüzde var hem de inancımızda var. Bizler, ömrünün büyük bir bölümünü topluma hizmet etmeye adayan kişilerin bakıma muhtaç durumu geldikten sonra onlara bakmakla mükellefiz. Yaşlılarımıza göstereceğimiz saygı, gelecek nesillere örnek olmalıdır. Bu kapsamda yaşlılarımızı ziyaret edip onların hayır dualarını aldık. Yaşlılarımızı sadece bir hafta değil, her zaman ziyaret edip onların yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz” dedi.
Gün çifti, “Kapımız sonuna kadar açıktır. Sizleri görmekten memnuniyet duyarız yalnız kalmaktan canımız sıkılıyor siz değerli başkanlarımızla muhabbet etmek yalnız olmadığımızı hissettiriyor” diye konuştu.