Diyarbakır Diyarbekirspor Lige Odaklandı

Diyarbekirspor Lige Odaklandı

03.11.2018 - 14:10 | Son Güncellenme:

.

Diyarbekirspor Lige Odaklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup’ta yer alan ve Bayburt İl Özel İdarenin hemen ardından ikincilik koltuğunda bulunan Diyarbekirspor, Ziraat Türkiye Kupası’na 5. turda veda ettikten sonra lige odaklandı.
Bundan önceki turlarda Elaziz Belediyespor’u 2-0 ve Samsunspor’u 1-0 yenerek iki tur geçen Diyarbekirspor, 1. Lig’in namağlup lideri Gençlerbirliği karşısında da iyi mücadele etti, ilk 45 dakikada net gol şanslarından yararlanamadı ancak maçın uzatmaya gideceği düşünülürken 90+1. dakikada yıkıldı. Osman’ın ayağının kayması sonucu bu hatayı affetmeyen Gençlerbirliği, turu geçen taraf oldu.
Gençlerbirliği karşısında bazı as oyuncuları dinlendiren, bazılarına da sonradan şans veren teknik heyet, daha çok Pazar günkü Bayburt İl Özel İdarespor karşılaşmasının planlarını yaptı. Maçın ardında Ankara’dan Erzurum’a geçen Diyarbekirspor, bugün Erzurum’dan Bayburt’a geçecek. 11. haftanın liderini belli edecek olan Bayburt İl Özel İdarespor-Diyarbekirspor karşılaşması öncesinde Diyarbekirspor’da sarı kart cezalısı Saffet Gurur Yazar dışında eksik futbolcu bulunmuyor.