Astroloji
Sağlık
Güzellik
Yazarlar
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
Astroloji
Sağlık
Güzellik
Yazarlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
UzmanPara
Anasayfa
Borsa
Döviz
Altın
Skorer
Anasayfa
Fikstür
Puan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet Çocuk
Oyun
Eğitim
Kültür Sanat
Milli Piyango
Yerel Haberler
Pazar
Ege
Gazete Arşivi
Milliyet Rekabet
Milliyet Executive
Milliyet Arkeoloji
Milliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
Künye
Reklam
Üyelik
© Copyright 2024 Milliyet.com.tr | Giriş Yaptığınız taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Sağlıklı Beslenme
Kahvaltıda içmeyin! Meyve suyunu içtiğiniz saat sağlığınızı koruyor
Meyveli sodaların tehlikeli yüzü! Mide asidini artırıp delinmeye yol açıyor
Asma yaprağı çayı ödem attırıyor! 1 fincanı hafızayı zehir gibi yapıyor
Markettekilere veda! Evde sağlıklı enerji içeceği yapın
Neden tatlının yanında süt ya da ayran içilir? Osmanlı geleneği sağlık deposuymuş
Kahvaltı erken mi, yoksa geç mi yapılmalı? Ömrü 10 yıl uzatan sır
Kahvaltı saatinizle ilgili sorun yaşıyor olabilirsiniz. Gün erken başladığınızda işe ya da okula yetişmek için kahvaltıyı atlamak durumunda kalıyorsanız haberimizi okumanızı öneririz. İşte detaylar.
Beyaz ekmeği sağlıklı hale getiriyor, kan şekeri yükselmiyor! Önce dondur, sonra kızart
Diyetisyenler genellikle beyaz ekmeğin kan şekerinde büyük artışlara neden olduğunu belirterek tüketilmemesi gerektiğini söylüyor. Ancak Dr. Karan Raj, beyaz ekmeği daha sağlıklı hale getiren tüyoyu açıkladı. Öğrenince çok şaşıracaksınız.
Aynı anda tüketmeyin! Canan Karatay: 'Bağırsaklar neye uğradığını şaşırıyor'
Kalp ve iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı beslenme konusunda sık sık uyarılarda bulunuyor. Bunlardan biri de kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi salatalık ve domates için geldi. Detaylar haberimizde!
Tam mevsiminde kuşkonmazlı tarifler! Ünlü profesörlerin de listesinde
Nisan ayı gelmişken, bazı meyve ve sebzeler de raflarda yerini almaya başladı. Kuşkonmaz da faydaları saymakla bitmeyen bu bitkiler arasında. Ünlü profesörlerin de listesinde olan kuşkonmaz haberimizde!
40 yıl hatırı var ama 3 fincandan fazlası zarar! Bağırsakların dengesi şaşıyor
Gün içinde çok kahve tüketiyor ve ishal ya da kabızlıktan şikayet ediyorsanız bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirsiniz. Haberimizde fazla kahve tüketiminin yol açtığı sorunları derledik!
Sabah yiyin, akşama bırakmayın! Hazmetmesi 5 saat sürüyormuş: Fındık da listede
Günün her saatinde yediklerinize ve içtiklerinize çok dikkat etmelisiniz. Kilo alımı ya da vücutta yorulan organların sizi de üzmesine izin vermemek için yapmanız gereken bazı şeyler var. Bahsedeceğimiz besinleri doğru yerde ve doğru zamanda yemek yeterli!
Yemeği, salatası ve çayı! Her biri ayrı şifa deposu madımak otu tarifleri
Madımak otu Bolu’dan Erzurum’a kadarki topraklarda yetişen ve özellikle bölge halkının sıklıkla tercih ettiği bir ottur. Faydaları saymakla bitmeyen bu yeşillikle yapılacak tarifler de hem sofranıza sağlık hem de lezzet getirebilir. İşte detaylar!
Zeytinyağına yeni rakip! Avokado yağı tüm yağlardan daha mı sağlıklı?
Yüzyıllardır mutfakların vazgeçilmezi olan zeytinyağı zengin içeriği sayesinde her derde devadır. Ancak son zamanlarda zeytinyağını tahtından edebilecek bir yağdan bahsediliyor: Avokado yağı! Avokado yağı ve zeytinyağı, mutfaktaki çok yönlülüğü ve etkileyici besin yoğunluğu sayesinde en iyi iki seçenek olabilir. Peki avokado yağı zeytinyağından daha mı sağlıklı?
Süte, kefire, yoğurda karıştıran yaşadı! Yüksek tansiyona ve kansızlığa birebir
Her tahıl ürününde ya da her buğdayda bulunmayan rüşeymin faydaları saymakla bitmiyor. Aldığınız ekmekleri tam tahıllı olanlarla değiştirmenin vakti geldi! Detaylar haberimizde.
Canan Karatay son noktayı koydu! 'En sağlıklısı pastırma, kuruysa uzak durun'
Sucuk, salam, sosis ve pastırma etin işlenmiş hali olsa da pek çok kere bunlar arasından en faydalısının hangisi olduğu tartışma yarattı. Söz konusu işlenmiş gıdalardan en sağlıklısının pastırma olduğunu açıklayan Prof. Dr. Canan Karatay, önemli açıklamalar yaptı.
Vücutta vitamine tavan yaptıran tüyo! Kimse bilmiyor, portakalı bile kabuğuyla yiyin
Sebzelerin renkleri ile faydaları arasında bir ilişki vardır. Kırmızı sebzeler antioksidan özellikleriyle tanınırken, yeşil sebzeler göz sağlığına yardımcı olmalarıyla ünlüdür, sarı sebzeler ise genellikle iyi bir protein kaynağı olarak kabul edilir. Peki tüm bu yiyecekleri, besin değerinden en üst düzeyde faydalanmak için nasıl yemeliyiz?
Tadını, kokusu seven çok yok! Ancak her vitamin içinde saklı, vücudu suya doyuruyor
Su en iyi nemlendiricidir ve kerevizin en önemli özelliklerinden biri yüksek su içeriğine sahip olması. İçerik bakımından oldukça zengin olan kerevizin vücudunuzda yaratacağı değişime inanamayacaksınız.
Yazarlar
Uzman Diyetisyen Sevde Kahraman
Air-fryer sağlıklı mı?
Uzman Diyetisyen Emel Yılmaz
Haşimato hastalığı olanlar ne yemeli, ne yememeli?
Öykü Yıldırım
Dünya Bu Diyeti Konuşuyor
Şebnem Kandıralı Yıldırım
Şok diyetlerin verdiği zararlar
Diyetisyen Deniz Zünbülcan
Yaz meyvelerinin gözdesi yeşil eriğin sağlığa faydaları
Uzm Dyt Elif Erkin
Ramazan ayı beslenme önerileri
Diyetisyen Meltem Bilgen Eslen
Günde 2 mandalina her derde deva
Diyetisyen E.Kübra Zeydanlı
Akne sorununun beslenmeyle ilişkisi
Diyetisyen Tuğçe Sert
Corona diyeti değiştirdi
Dyt. Buket Yavuz
Corona virüs ve bağışıklık
Diyetisyen Fatma Sevilay Demirci Kan
Konfor alanı ve diyet
Diyetisyen Nida Çeliksoydan
2020 Hareket Yılı
Ezgi Dilan Zeren
Güçlü Bağışıklık Sistemi İçin Öneriler
Diyetisyen Fatma Gönen
Bir Sporcu Besini: Pancar
Beslenme ve Diyet Uzmanı Melis Torluoğlu
Hangi Baharat Nasıl Saklanır?
En Çok Okunan Haberler
Mevsim geçişinde bağışıklık sistemini destekleyen baharatlar
Anne sütüne en yakın protein: İşte yumurtanın bilinmeyen faydaları
Hiç acıktırmadan bütün gün tok tutan 10 besin - Ramazanda tok tutan besinler nelerdir?
En sağlıklı 5 kuruyemiş