Editörün Seçtikleri Diz ekspres bakımı uygulamasında kampanya

Diz ekspres bakımı uygulamasında kampanya

18.04.2018 - 17:49 | Son Güncellenme:

Diz kapağı kaldırma uygulaması alan herkese Mayıs ayı boyunca 276 TL.lık Babor Shopping Lifting Body Cream hediye…

Diz ekspres bakımı uygulamasında kampanya

30 yıldan daha uzun süredir binlerce kadın tarafından beğenilen ve FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından onaylı olan LPG Endermologie® , istediğiniz her bölgede; dolaşım hareketini arttırmak, inatçı yağ salımını aktive etmek, selülitli bölgeleri düzgünleştirmek ve cildi uzun süreli şekillendirmek için dokuları nazikçe hareket geçiren doğal ve keyifli bir tekniktir.

Haberin Devamı

Yaşlanma Belirtileri sadece boyun ve el ‘de dikkat çekmiyor. Artık diz kapakları da yaş aldıkça kırıştığı ve sarktığı için tıpkı boyun ve el için yapılması gerekenler diz için de yapılmalı… Ama nedense bu konu biraz göz ardı ediliyor gibi…


Diz kapağındaki yaşlılık belirtileri sebebiyle kısa etek giymeye cesareti olmayan kadınlar için, LPG Endermologie® diz bölgesine özel bir bakım uygulaması geliştirdi. Zamanla, kolajen, elastin ve hyaluronik asitin “gençlik hücreleri (fibroblastlar) tarafından üretimi düşer ve cildin sarkmasına neden olur. LPG Endermologie® Express bakımları ile sadece 15 dakikalık bir bakım seansı ile diz bölgesinde gözle görülür bir değişim sağlanır.

Bu bakım protokolü bölgedeki yağ tabakasını çözer, kan dolaşımını hızlandırır, deri kıvrımlarını yeniden şekillendirir ve cilt dokusunda sıkılaşma sağlar. Bu özel bakım, sıkılaşma ve toparlama ile birlikte lifting etkisi yaparak diz kapağı bölgesindeki sarkmış dokuyu yok eder. LPG Endermologie, kabin bakımlarının yanısıra ev bakımına yönelik kozmetik çözümler sunan profesyonel ürünleri ile size evinizde de eşlik eder.

Haberin Devamı

İlk 5 dakikada diz bölgesinde yağ yakımı başlar
İkinci 5 dakikada deri kıvrımları yeniden şekillenmeye başlar
Son 5 dakikada ise cilt dokusu yeni formunu almaya başlar
Sonuç ; daha sıkı ve yeniden şekillenmiş dizler

Yazarlar