Cadde Dizilerimiz Latin Amerika’da daha yaygın

Dizilerimiz Latin Amerika’da daha yaygın

11.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bergüzar Korel, Arap dünyasının Türk dizilerini veto etmesiyle ilgili, “Üzerinde düşünmemek lazım. Türk dizileri Latin Amerika ve Balkan ülkelerinde daha yaygın” dedi.

Dizilerimiz Latin Amerika’da daha yaygın

Bergüzar Korel, izinli gününde Cihangir’de sahibi olduğu Just Coffee adlı mekanını kontrol etti. Türk dizilerine Suudi Arabistan tarafından konan yasaklama haberleri hakkında konuşan oyuncu, “Kapsamlı bir şey olduğunu sanmıyorum. Üzerinde düşünmemek lazım. Arap dünyası aslında bizim Türk dizileri için çok büyük bir pazar değil. Latin Amerika, dizilerimizin daha büyük kitlelere ulaştığı bir yer. Balkan ülkeleri de bizim için önemli ve büyük bir pazar. Türk dizileri, oralarda daha yaygın” dedi.

Haberin Devamı

‘Kafeme geliyorlar’

Özellikle Arjantin’den inanılmaz hayran kitleleri olduğunu belirten Korel, “Bazen benim kafeme bile geliyorlar. Cihangir’de dolaşıyorlar. Onları ilk gördüğümde çok şaşırmıştım” şeklinde konuştu.

Dizilerimiz Latin Amerika’da daha yaygın

'Yalıya yazık oldu'

Kendi ve eşi Halit Ergenç’in rol aldığı film ve dizilerde kullanılan Hekimbaşı Salih Efendi yalısının bir tanker gemisinin çarpması sonucu harap olmasına da değinen oyuncu, “Tarihi bir yapıydı. Adına filmler yapılmış bir yerdi. Biz de çok çekim yaptık ve haberi görünce çok üzüldük. Tarihi mirasımız gitti” açıklamasını yaptı.

Dizilerimiz Latin Amerika’da daha yaygın