Üniversiteden doğal dondurma ve kefir
Üniversiteden doğal dondurma ve kefir Ege Üniversitesi (EÜ) Ziraat Fakültesi bünyesinde doğal ve organik olarak üretilen; kefir, dondurma, keten tohumu, ketencik tohumu, çörek otu yağı, zeytin ve zeytin yağı, yoğurt, peynir, sebze, meyve, reçel, kurutulmuş domates, bal ve konserve gibi pek çok ürün, kampüs içerisindeki Ziraat Fakültesi satış noktalarında halka sunuluyor.
25.07.2018 Ege
Her mevsimin tatlısı dondurma
Her mevsimin tatlısı dondurma Hem yaz hem kış hem de geçiş mevsimlerinde tatlı olarak sunabileceğiniz doğal dondurmalar sayesinde misafirlerinizi kendinize hayran bırakabilirsiniz.
6.07.2021 Tatlı Tarifleri
Dilek'in doğal dondurma menüsü
Dilek'in doğal dondurma menüsü Dilek Pastanesi'nin keçi sütünden yapılan yüzde yüz doğal dondurma menüsü yaz aylarının vazgeçilmezi.