Aşk Doğru flört mutlu ilişki

Doğru flört mutlu ilişki

24.01.2018 - 10:20 | Son Güncellenme:

İlişkilerinizin en eğlenceli ve en unutulmaz evreleri olan flört dönemleri, ilişkinizin geleceğine de yön verir. Karşınızdaki kişiyi tanıyacağınız ve aynı şekilde kendinizi de ona tanıtacağınız bu dönemde uymanız gereken bazı kurallar var.

Doğru flört mutlu ilişki

Mantığınızı yavaş yavaş yitirmeye başladığınız bu hassas dönemi, ileride gülerek ve özlemle hatırlamanın ve hatırlarken yanınızda kimin olacağını belirlemenin sizin elinizde olduğunu bilmelisiniz. Karşılıklı güven, saygı ve sevgi dolu bir ilişki istiyorsanız flört döneminizde karşınızdakini en doğru şekilde tanımalı, güvenmek için sebepler aramalı ve ona güven vermelisiniz.

Haberin Devamı

İşte tüm bunları başarabilmeniz için uymanız gereken kurallar:

•Çok konuşmayın

Kadınların erkeklerde olan “Kadınlar çok konuşuyor.” önyargısını yenebilmesi için flört döneminde gereksiz ve önemsiz detaylarla muhabbeti uzatmaya çalışmaması ve iyi bir dinleyici imajı çizmesi gerekir. Erkekler de aynı şekilde farklı olmaya çabalarken fazla konuşmamaya dikkat etmelidir.

•Duygularınızın yoğunluğunu belli etmeyin

Duygularınız hangi seviyede olursa olsun karşınızdakini henüz tam olarak tanımadığınızı ve onun size olan duygularının doğruluğundan emin olmadığınız gibi kendi duygularınızın da henüz yerleşmemiş olduğunu unutmayın. Yani hoşlandığınızı belli edin fakat aşkınızdan ölüyormuş gibi davranıp karşınızdaki kişiyi şımartmayın.

Haberin Devamı

•Meraklı olmayın ve karşınızdakinin de meraklı olmasına göz yummayın

Onun her an ne yaptığını merak ediyor ve sürekli onunla konuşmak istiyor olabilirsiniz ama unutmayın ki her an nerede ve kiminle olduğunu sorup merakınızı bu zamanlardan belli ederseniz, bu size daha meraklı sorular ve ilişkinin en büyük sorunu olan kısıtlama olarak geri dönecektir.

•Sürekli görüşmek için çabalamayın

Her ne kadar birbirinizi tanımanız için vakit geçirmeniz gerekse de her an birlikte olmak ve sürekli görüşmek için çabalamayın. Bu hassas dönemde birbirinizden sıkılabilir ya da onun için çok hevesli gibi görünebilirsiniz.

•Alıngan olmayın

Günümüz ilişkilerinin belki de en büyük sorunlarından biri gereksiz triplerdir. En ufak sorunda trip atmaya, alınganlık yapmaya ya da tartışmaya başlamayın.

•Sabırsız davranmayın

Aranızdaki yakınlığı arttırmak ilişkinizi başka boyutlara taşımak ve birbiriniz için radikal kararlar almak için acele etmeyin. Sabırlı olun ve her şeyi akışa bırakın. Doğru zamanın ne olduğunu göreceksiniz.

Yazarlar