DOĞUM SONRASI KİLOLARINIZDAN KORKMAYIN

Gebelikte artan ya da azalan hormonlarınız, beslenme şekliniz ve hızla değişim gösteren vücudunuz gebelik sonrasında veremediğiniz kilolara dönüşebilir, sizin için bir problem haline gelebilir. Birçok bayan kısa yoldan kilo verme, ya da verilen kilo sonrası oluşan deri fazlasından kurtulmak için yöntemler arıyor. Bu sorunları ortadan kaldırmak artık ameliyatlı ve ameliyatsız birçok uygulama ile mümkün. Sizin için doğum sonrasındaki kilo verme, toparlama işlemlerini inceledik.

Haberin Devamı

DİYETİSYENİNİZE KULAK VERİN
Beslenirken her insanın metabolizması, vücudunun besinlere verdiği tepkiler, yararları ve zararları değişkendir. Bu yüzden genel olarak kilo problemi taşıyan her insan, kendine kişiye özel bir diyet programı uygulamalıdır. Ayrıca uygun beslenme gençlik, olgunluk, menopoz ya da andropoz zamanlarına göre değişim göstermektedir. Aynı olgu gebelik ve sonrasında da geçerlidir. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteniyorsa kişiye özel diyetler ile kolayca bu probleminizden kurtulabilirsiniz. Yapılan İntolerans testi ile hangi besinin size ne kadar yararlı olup olmadığını saptayıp, buna göre bir diyet programı uygululanıyor. Süt yapan besinler ile desteklenebilen sağlıklı programlar bulunuyor.

OPERASYON İSTEMEYENLERDEN MİSİNİZ?

Gebelik sonrası kilolarınızdan şikâyetçisiyseniz ameliyatsız çözümler mümkün.

Ultrashape bu mucize yöntemlerden sadece bir tanesi. Odaklı ses dalgalarını cilt altı yağ dokusuna yönlendirip kademeli olarak dokuları kıran bu cihaz kas, sinir, kan damarına zarar vermeden sadece yağ dokularına etki ediyor. Kişinin ihtiyacına göre 500 ile 600 arasında atış yapılıyor ve en önemlisi sonrasında korse kullanmanıza gerek kalmıyor, ağrı ya da morluk yapmıyor. Karın, bel ve kalça bölgeleri için ideal olan bu yöntem yumuşak yağların daha yoğun olduğu karın bölgesinde daha hızlı sonuç alınıyor. İşlemin yapılabilmesi için 1,5 mm yağ kalınlığı olması gerekmektedir ve sonrasında hafif egzersiz ve diyet öneriliyor.

Aqualyx ile 3 bedene kadar zayıflayabilirsiniz. “Ameliyatsız liposuction” diyebileceğimiz bu yöntem ile 15 günde 4 seanslık işlemler sonucunda hayal ettiğiniz kıyafetleri giyebilirsiniz. Cilt altına enjekte edilen özel formüllü bir solüsyon sayesinde yağ hücrelerine nüfus eder, bu özel formül yağ dokusu çeperini parçalar ve 25 gün içerisinde vücuttan atılmasını sağlar. Yağlanmanın bol olduğu bel, basen ve bacak bölgelerinde etkisi oldukça yüksek olduğu gibi gıdı ve kol içlerine de uygulanabilir.

Haberin Devamı

KISA ZAMANDA FORMDA BİR VÜCUT İÇİN OPERASYON SEÇENEKLERİ

Vücudunuzdaki rahatsız olduğunuz yağlardan konforlu operasyonlarla kurtulmanız mümkün. Liposuction yöntemi vücuttan vakumlayarak yağ alma işlemidir. Yağ depolanması ile oluşan kiloların giderilmesi için etkili olan bu yöntem, genellikle erkeklerde karın, göbek bayanlarda bel, basen uygulanabilir. Ayrıca çene altı, sırt, üst kollar, memeler, bacaklar, diz içi, gibi bölgelere de uygulanması mümkündür. Vaka göre değişen operasyon süresi ortalama 1 – 4 saat arası değişmektedir. Operasyon sonrası şişliklerin hızla inmesi ve forma girilebilmesi için 3 – 4 hafta süre ile korse kullanılması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Karın germe; aşırı kilo kaybı ya da bölgesel kilo alımı gibi problemler sonrası cildimizde oluşan deformasyonlar için 5 – 6 saatlik bir operasyondur. Etkili sonuç alınabilmesi için liposuction yöntemi ile kombine edilebilir. Ameliyattan sonra şişkinlik, hafif gerginlik ve ağrılar olabilir. Abdominoplasti adı verilen bu operasyondan sonra 15 gün içerisinde işe dönülebilir.

Meme

UNUTMAMANIZ GEREKENLER;

Vücudumuz doğuma bağlı olarak hormonal değişikliklere maruz kalır. Bu değişiklikler vücudumuzda kan dolaşımı bozukluğuna bağlı selülitlere, kilolara yol açabilir.

Alidyayönteminde özel solüsyonlar cilt altına enjekte edilerek selülitlerin giderilmesini ve etken olan faktörlere engel olunmasını sağlar. 15 gün aralıklarla yarım saatlik bir seans ile selülitlerine bu yöntem ile veda edebilirsiniz.

Velashapeuygulamasında ise Radyo Frekans, infared, vakum ve mekanik masaj şeklinde dört sistemi bir arada bulundurur. Velashape yöntemi; kızılötesi ısı yayıyor, radyo frekans ile ısı bölgelerini homojen dağıtıyor, vakum ile ısı dolaşımını arttırıyor, masaj ile kollajen ve elastin hücrelerini uyarıp salgılanmayı arttırıyor. Sonuç olarak ciltte sıkılaşma sağlanıyor, selülit görünümde azalmalar meydana geliyor.