Gündem Dokali Libya kimdir?

Dokali Libya kimdir?

23.05.2018 - 10:50 | Son Güncellenme:

Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran paylaşım! 24 yaşındaki Libya doğumlu futbolcu Dokali Libya, Instagram hesabından Beşiktaş formalı bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımın ardından Beşiktaş taraftarları internetten Dokali Libya kimdir, kaç yaşında ve nereli gibi sorgulamalar yaptı. Peki, Dokali Libya kimdir? Hangi takımda oynuyor? Gerçek adı nedir?

Dokali Libya kimdir

Dokali Libya kimdir?

Haberin Devamı

Dokali Libya, 20 Aralık 1993 doğumlu olup 24 yaşındadır. Dokali Libya’nın gerçek adı; Al Dokkali Al Sayed’dir. Katar Yıldızlar Ligi’nde oynamaktadır. Orta saha oyuncusu ve sol kanatta da oynayabilen Dokali Libya, Katar Ligi’nde Al Rayyan takımında top koşturuyor. Takımda 17 numaralı formayı giyiyor. Son sezonunda 11 maçta toplam 2 gol attı ve bir asisti var. Al Rayyan takımına transfer olmadan önce 2 yıl da Al Wakrah takımında oynadı.

Instagram paylaşımı ve sonrası

Dokali Libya’nın Instagram story’sinde Beşiktaş formalı fotoğrafını paylaşmasından sonra Beşiktaş’a transfer olduğu konuşulmaya başlandı. Fotoğrafı paylaşmadan önce 26 bin civarında olan takipçi sayısının hızla 32 bin civarına yükselmesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Futbol geçmişi nedir?

2013-2015 yılları arasında El Jaish takımında forma giymiştir. Dokali Libya (Al Dokali Al Sayed), daha sonra 2 yıl boyunca Al Wakrah takımında futbol oynamıştır. Sonrasında Katar’ın Al Rayyan takımına transfer olmuştur. Al Dokali Al Sayed, kariyeri boyunca 1 Katar Şampiyonluğu tatmıştır. Al Dokali Al Sayed (Dokali Libya) son sezonda 11 maçta toplam 2 gol atmış ve 1 asist yapmıştır.

Beşiktaş’a transfer edildi mi?

Instagram’da paylaşılan fotoğrafın ardından “Dokali Libya Beşiktaş’a transfer edildi mi, Dokali Libya kimdir?” gibi sorular hala yanıtlanmadı. Eğer bu haber gerçekse ve giydiği takımdaki formayı yani 17 numaralı formayı kullanacaksa Beşiktaş, Lens ile yollarını ayıracak mı soruları da gündeme gelmektedir.