Hatay Dörtyol'a Kapalı Çarşı

Dörtyol'a Kapalı Çarşı

23.05.2017 - 16:08 | Son Güncellenme:

.

Dörtyola Kapalı Çarşı

HATAY (AA) - Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Balıkçılar Çarşısı olarak bilinen 92 iş yerinin bulunduğu alanın kapalı çarşı olarak düzenlenmesi için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Belediye Başkanı Toksoy, beraberinde bazı meclis üyeleri ve birim müdürleriyle balıkçılar çarşısında esnafların toplantısına katıldı.

Burada esnafların şikayetlerini dinleyen Toksoy, "Esnaf arkadaşlarımızın sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Bu çarşının araç trafiğine kapatılması ve kapalı çarşı olması yönünde talepler var, geniş kapsamlı bir değerlendirme yapacağız, hem sizleri mağdur etmemek hem de alışverişe gelecek olan vatandaşlarımız için en uygun olanı düşünmemiz gerekiyor." söyledi.

İlçenin sorunlarını birlikte çözmek için zaman zaman bu tür toplantılara iştirak ettiğini belirten Başkan Toksoy, "İmkanlar ölçüsünde ortak akıl yöntemiyle sorunların üstesinden gelineceğini umut ediyorum ancak bir sorunu çözerken başka sorunlar yaratmamak gerekir, ilçemize yakışır bir zemin hazırlamak lazım. Düşüncemiz gerçekleşirse bu çarşı şehrimizin ilk kapalı çarşısı olacak." dedi.

Haberin Devamı

Toplantıya, Hatay Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Tansel Demirel, Küçük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ve çarşı esnafı katıldı.