Ekonomi Dosso Dossi küresel atakta

Dosso Dossi küresel atakta

18.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yerli otomobilin servis, dağıtım ve şarj istasyonlarını tek paket olarak ele alacaklarını belirten Bakan Özlü, herkesin şarj istasyonu kurmasının önüne geçeceklerini açıkladı

Dosso Dossi küresel atakta

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “Şu an 100 milyon dolara yakın ciromuz var. İki sene içinde yurt dışı açılımımız ve yeni ürün kategorilerimizle birlikte müşteri sayımızı 7 bin 500 - 8 binlere, yıllık ciromuzu da yüzde 40 artışla 140 milyon dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Eraslan, 13 yıldır Antalya’da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show etkinliği kapsamında gazetecilerle bir araya geldi.
Bu yıl fuar kapsamında Libya, Orta Doğu, Rusya, Ukrayna, ABD başta olmak üzere çok sayıda alıcının Türkiye’ye geldiğini aktaran Eraslan, şunları kaydetti:

“Her ülkeden insan burada alışverişini yapıp rahat şekilde ülkesine dönüyor. Ülkeler arası gerginlikler alıcıların buraya gelmesini engellemiyor. Yurtdışına açılımda bu yıl sınama yılımız olacak, sonrasında Avrupa ülkeleri başta olmak üzere diğer ülkelerde de projelerimiz olacak.”

Dosso Dossi Fashion Show’un Rusya, Kazakistan ve Azerbaycan etkinlikleri ile dünyaya açılacağını bildiren Eraslan, şimdiye kadar müşteriyi hep Antalya’ya çağırdıklarını belirterek, bundan sonra kendilerinin müşteriye gideceğine işaret edip şu bilgileri verdi:

Haberin Devamı

“Yurt dışı açılımımızda en büyük sürprizi kardeş ülke Azerbaycan ile yapacağız. 1-3 Mart arası Dosso Dossi Show’un benzerini Bakü’de düzenleyeceğiz.”

Önceki yıllarda Adriana Lima gibi ünlü mankenlerin podyuma çıktığı Dosso Dossi Fashion Show’a 30 ülkeden yaklaşık 5 bin kişiyi Antalya’ya getirdi. Hikmet Eraslan ve çalışma arkadaşları konukları Yeni Zelanda’nın ünlü Haka dansı ile karşıladı.