Editörün Seçtikleri Dove yeni saç bakım serisi ile zamanı geri alın

Dove yeni saç bakım serisi ile zamanı geri alın

14.12.2016 - 18:58 | Son Güncellenme:

Dove Advanced Hair Series’in Yeni Varyantı Regenerate Nourishment Serisi ile işlem görmüş, yıpranmış saçlar ilk yıkamadan itibaren eski sağlıklı görünümüne kavuşuyor

Dove yeni saç bakım serisi ile zamanı geri alın

Sarı, kızıl, çikolata gibi farklı renk denemelerinden, kıvırcık, bukleli ya da dümdüz bir görünüm elde etmeye kadar kadınlar hemen her gün saçları ile uğraş halinde. Saçlarla oynamak elbette zevkli ama bu şekillendirme ve boyama işlemleri “yıpranmış saç” sorununu da beraberinde getiriyor.

Haberin Devamı

Red Algae (Kırmızı yosun) bileşenleri ve Keratin Nutri Kompleks ile zenginleştirilmiş formülü sayesindeDove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Serisi,yıpranmış saçları ilk yıkamadan itibaren eski sağlıklı görünümüne geri döndürüyor. Böylece Dove’un bu yeni saç serisi, zamanı sadece geri almakla kalmıyor kadınlara saçlarıyla diledikleri kadar oynama özgürlüğü de sunuyor.

İşlem görmüş ve yıpranmış saçlar için profesyonel saç bakımı

Birbirini tamamlayan 4 üründen oluşan Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Serisi; saçı içten ve dıştan onaran şampuanı, yıpranmayı gidererek saç tellerini yumuşatansaç kreminin yanı sıra, besleyici ve canlandırıcı etkisiyle saça yumuşaklık ve ipeksi dokunuş verensaç serumu ve özellikle boyalı, işlem görmüş saçlara eski sağlıklı görünümünü kazandıran bakımmaskesiyle raflardaki yerini aldı.

Haberin Devamı

Serideki saç serumu (serum-in-oil) ise Dove’un en yenilikçi saç bakım ürünü. Özel formülü ile bu yeni ürün, serumun koruyucu özellikleri ile yağın besleyici gücünü tek bir üründe buluşturarak saçlara ihtiyacı olan profesyonel bakımı sağlıyor.

Okyanus kıyılarından saçlara uzanan yeni formül

Dove Advanced Hair Series’in geçtiğimiz günlerde raflarda yerini alan Regenerate Nourishment ürünlerinin tasarımına da rengini veren kırmızı yosun, kayalıklı okyanus kıyılarında milyonlarca yıldır yaşamına devam ediyor.

Su çekilmeleri ve büyük sıcaklık değişikliklerinin yaşandığı pek çok çevresel faktöre rağmen canlı kalabilen bu kırmızı yosun türü, hücrelerinde barındırdığı zengin polisakkaritin ve nem tutma özelliği sayesinde protein yapısını daima güçlü tutabilme yeteneği ile biliniyor.

İçerdiği bu mucizevi kırmızı yosun bileşenleri ve Keratin Nutri Kompleks ile Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Serisi, saç telinin yapısını tazeliyor, saç tellerinin içine nüfuz ederek saçları hem içeriden hem dışarıdan besleyerek güçlendiriyor. Kısacası, sadece onarmakla kalmıyor, saçları sanki hiç yıpranmamış gibi doğal bir görünüme kavuştuyor.

Fiyat bilgisi:
Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Şampuan: 16.90 TL
Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Saç Kremi: 16.90 TL
Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Saç Serumu: 19.90 TL
Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Bakım Maskesi: 19.90 TL

Yazarlar