Evlilik Düğün gününüze hazırlıklı olun

Düğün gününüze hazırlıklı olun

29.01.2018 - 13:56 | Son Güncellenme:

Her genç kızın hayali olan düğün, en ince ayrıntısına kadar düşünülüp hazırlanmaktadır. Kadınlar genellikle yaşayabileceği en ufak problemi bile düşünerek yanlarında bulundurduğu düğün günü çantası sayesinde rahat hissetmektedirler.

Düğün gününüze hazırlıklı olun

Düğün gününüzde yanınızda bulunduracağınız önemli eşyalar sayesinde içiniz rahat olabilir. Böylelikle oluşabilecek herhangi bir olumsuz duruma anında müdahale edebilirsiniz. Düğün gününde genellikle stresli olan gelinler bu şekilde stresini en aza indirebilmektedir.Bin bir emekle seçtiğiniz gelinlik, düğün yeri, fotoğrafçı ve kuaför gibi şeyler arasında mekik dokurken yanınızda yardımınıza koşacak bir çanta olması gerekir.

Haberin Devamı

İlk yardım malzemeleri

Yanınızda bulundurmanız gereken en önemli malzemeler arasında ilk yardım malzemeleri yer alır. Başınızın ağrısını giderebilecek ilaçlar, küçük kazaları kapatmaya yarayan yara bantları ve midenizi rahatlatmaya yönelik nane şekeri gibi birçok ürünü yanınızda bulundurarak kendinizi garanti altına alabilirsiniz. Böylelikle düğün gününüz boyunca oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçebilirsiniz.

Makyaj malzemeleri

Gelinler genellikle saçlarını ve makyajlarını sabahın erken saatlerinde yaptırdıkları için akşam sabahki gibi görünmek bazen problem haline gelebilmektedir. Bunun önüne geçebilmeniz için yanınıza alacağınız makyaj malzemeleri her zaman aynı görünmenizi sağlayacaktır. Saçınızda oluşabilecek bir dağınıklığın önüne geçebilmek için saç tokalarınızı yanınızda bulundurabilirsiniz. Bunların yanı sıra çantanızda deodorant, roll-on, diş ipi, kürdan ve cımbız gibi malzemeleri bulundurmanızda da fayda vardır.

Haberin Devamı

Yanınızda bulunması gereken diğer malzemeler

Gelinliğinizin üzerine içtiğiniz meyve suyunun döküldüğü anı düşünün. Hazırlayacağınız çantayakoyacağınız tebeşirle o alanı boyayabilirsiniz. Çorabınızda oluşabilecek bir kaçığın önüne geçmek için oje sürebilirsiniz. Oluşabilecek herhangi bir sökük için ise küçük dikiş setini yanınızda hazır bulundurmalısınız. Herhangi bir regl tehlikesini de göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Yanınızda mutlaka tampon ya da pedbulundurmayaözen göstermelisiniz.

Saçınızı açık haliyle kullanacaksanız olası bir bozulmanın önüne geçmek için tarak, saç düzleştiricisi ya da maşanızı da bu çantaya eklemenizde fayda var. Düğün günü sabahtan akşama kadar koşuşturma içinde olacağınız için topuklu ayakkabınız ayaklarınızı şişirebilir. Bunun önüne geçmek içinse bir babet ya da spor ayakkabınızdan destek almalısınız.

Yiyecek ve içecek

Sabahtan akşama kadar süren bu süreçte bazen kendinizi unutup ne bir yiyecek ne de bir içecek tüketemeyecek hale gelebilirsiniz. Açlık hissettiğiniz anda çantanıza önceden koymuş olduğunuz bir şişe su ve hazırladığınız hafif bir sandviç bu özel gününüzde size destek olacaktır.

Yazarlar