Dünya 10 ayda 8 ceset çıkan göl! Polis 'Seri katil işi' dedi

10 ayda 8 ceset çıkan göl! Polis 'Seri katil işi' dedi

24.04.2023 - 15:10 | Son Güncellenme:

ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan bir gölde son 10 ayda 8 ceset bulundu. Söz konusu gelişme sonrası yetkililerden 'seri katil' uyarısı yapıldı.

10 ayda 8 ceset çıkan göl Polis Seri katil işi dedi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde kan donduran bir gelişme yaşandı. Söz konusu olayın detayları ise dünyada ses getirdi.

Haberin Devamı

Teksas polisi, bölgede bulunan Lady Bird Gölü'nde en az dört gencin cesedini bulduklarını açıkladı. Ekipler Teksas eyaletinde bir seri katilin dolaştığını düşündüklerini belirtti ve halka uyarılarda bulundu.

SON 10 AYDA 8 CESET BULUNDU

18 Nisan'da bulunan dördüncü cesedin 30'lu yaşlarındaki John Christopher Hays-Clark'a ait olduğu belirlendi. Şubat ayından beri söz konusu gölden 3 ceset daha çıktı. Jonathan Honey 1 Nisan'da, 40 yaşındaki Clifton Axtell ve 30 yaşındaki Jason John'un 15 Şubat'ta cansız bedeni bulundu.

Son 10 ayda gölde tamamı genç veya kısa siyah saçlı nispeten genç erkeklere ait toplam sekiz ceset bulundu. Otopsi raporlarına göre cesetlerde herhangi bir travma ya da işkence izine rastlanmadı.

10 ayda 8 ceset çıkan göl Polis Seri katil işi dedi

YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA GELDİ

Bölge halkı ise bir gölün etrafında yaşayan bir seri katilin olduğundan şüpheleniyor. Facebook'ta 'Lady Bird Gölü Katili' adlı bir grubun 71 bin takipçisi var ve cesetlerle ilgili teoriler burada paylaşılıyor. Gruptaki paylaşımlara göre Austin'de genç erkekleri hedef alan kişi gölün yakınlarında oturan biri olabilir.

Haberin Devamı

Austin Polis Şefi Joseph Chacon, yerel basına yaptığı açıklamada seri katile yönelik herhangi bir kanıta rastlamadıklarını belirtti. Ölümlerin bazılarının tesadüf bazılarının ise intihar kaynaklı olduğunu sözlerine ekledi.

10 ayda 8 ceset çıkan göl Polis Seri katil işi dedi