Dünya 22 çocuklu anne! İngiliz çifti görenler hayret ediyor: 47 yaşında doğum yaptı

22 çocuklu anne! İngiliz çifti görenler hayret ediyor: 47 yaşında doğum yaptı

28.03.2024 - 13:42 | Son Güncellenme:

22 çocuklu çift görenleri hayrete düşürüyor. İngiltere'de büyük üne sahip olan aile, konuk oldukları TV programında merak uyandıran hikayelerini anlattı. Çift, geçtiğimiz yıl doğan bebeklerinin ardından kendilerine gelen, 'daha fazla çocuk isteyip istemedikleri' sorularına da cevap verdi.

22 çocuklu anne İngiliz çifti görenler hayret ediyor: 47 yaşında doğum yaptı

Noel ve Sue Radford çifti, 22 çocuk sahibi ebeveynler olarak İngiltere'de büyük üne sahip. Çift geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalına konuk olarak hikayelerini paylaştı. Çiftin 22 çocuğa sahip olduğunu duyanların ağzı açık kalıyor. Ancak şimdi büyük aileleriyle dikkatleri üstlerine çekseler de, Sue'nun ilk doğumu o kadar acı vericiymiş ki, başta bir daha asla hamile kalmayacağına yemin bile etmiş. 

Haberin Devamı

BİR DÖNEM AYRILIĞIN EŞİĞİNE GELMİŞLER

Aktardıklarına göre, Noelle ilk başta Sue'nun erkek kardeşiyle arkadaştı. İlk kez Noelle 11 ve Sue 7 yaşındayken tanıştı. Birbirlerinin çocukluk aşkı olan çift 1992 yılında evlendi ve hala çok mutlular. Ancak hayatları her zaman kolay olmadı. Çocukları ve torunları arasında neşe içinde olmalarına rağmen, bir yandan da özel olarak zaman geçirmeye nadiren zaman bulduklarını da belirtiyorlar.

Şu an 48 yaşında olan Sue yanı sıra, bir dönem 'evliliklerinin krize' sürüklendiğini de anlattı. Takvimler 2000 yılını gösterirken, ailenin fırıncılık işi çöküşün eşiğine gelmişti. Üst üste gelen zorluklar Sue için neredeyse dayanılmaz hale gelmişti ve eşini terk etmenin eşiğindeydi.

Haberin Devamı

22 çocuklu anne İngiliz çifti görenler hayret ediyor: 47 yaşında doğum yaptı

'YENİ ÇOCUK' SORUSUNA CEVAP VERDİLER

"İflasın eşiğindeydik ve evimizi kaybedeceğimizi düşünüyorduk. 'Artık çıkış yok' diye düşünüyordum. Bu evliliğin nasıl ayakta kalacağını bilmiyordum ama evliliğimiz her zaman güçlü oldu. Ve çocuk sahibi olmak bizi tetikte tuttu. Batmak veya yüzmek arasında seçim yapmak zorunda kaldığımızda yüzmeyi seçtik. Bütün borcumuzu bitirdik."

Çift yanı sıra, geçtiğimiz yıl dünyaya gelen son bebeklerinin ardından, 'daha fazla çocuk sahibi isteyip istemedikleri' konusunda gelen sorulara da cevap verdi. YouTube kanallarından yaptıkları paylaşımla, "Kesinlikle hayır" dediler.