Dünya 3 saat boyunca lağımdan çıkmadı! Nedeni akıllara zarar

3 saat boyunca lağımdan çıkmadı! Nedeni akıllara zarar

10.05.2023 - 14:45 | Son Güncellenme:

Brezilya'da gittiği rap festivalinin bitimine yakın kendini lağımda bulan şahsın o anları sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlendi.

3 saat boyunca lağımdan çıkmadı Nedeni akıllara zarar

Brezilya'da Barra da Tijuca'da düzenlenen bir rap festivalinde yaşananlar etkinliğin önüne geçti. Augusto Figueiredo isimli kişinin yaptıkları dünyada ses getirdi. Festivalin bitmesine kısa bir süre kala Augusto, eve dönmek için bir taksi aradı. Taksi kısa bir süre sonra festivalin yapıldığı yere geldi.

Haberin Devamı

TELEFONU DÜŞTÜ

Augusto taksiye binmeden önce uzun süredir tuttuğu tuvaletini taksinin hemen yanında bulunan kanalizasyona yapmak istedi.
Tuvaletini yaptığı esnada yeni aldığı iPhone 12 Pro Max model cep telefonunu lağıma düşüren Augusto hiç düşünmeden kanalizasyona atladı.

Siyah ve pis kokulu sıvının içinde dakikalarca telefonunu arayan Augusto, ilk başta çevreden bir kişiye sıvıya atlaması için para teklifi bile yaptı, ancak kabul görmedi.

3 saat boyunca lağımdan çıkmadı Nedeni akıllara zarar

3 SAAT BOYUNCA ARADI

3 saat boyunca kanalizasyonun içinde telefonunu arayan Augusto'nun o anları Brezilya basını ve sosyal medyada infial yarattı. Kanalizasyondan çıkar çıkmaz hastaneye giden Augusto, bacağındaki yarayı diktirdi. Doktorlar tedbir amaçlı Augusto'ya tetanos aşısı da vurdu.

'BU KADAR YANKI YARATACAĞIMI DÜŞÜNMEMİŞTİM'

Olaya ilişkin konuşan Augusto"Cep telefonumu geri almak istedim. Diğer insanlara para teklif ettim ama kimse kabul etmedi. O sırada çevremde çok fazla insan vardı. Beni çektiklerini biliyordum ama bu kadar yankı yaratacağımı düşünmemiştim" dedi.