Dünya 9 yaşındaki çocuk banyoda ölü bulundu! Anne ve sevgili detayı korkunç

9 yaşındaki çocuk banyoda ölü bulundu! Anne ve sevgili detayı korkunç

18.05.2023 - 15:53 | Son Güncellenme:

Alfie Stelee isimli 9 yaşındaki çocuk evinin banyosunda ölü bulundu. Vücudunda 50'den fazla bıçak ve darp izi bulunan çocuğun annesi ve sevgilisi mahkemeye çıktı.

9 yaşındaki çocuk banyoda ölü bulundu Anne ve sevgili detayı korkunç

İngiltere'nin kuzeyinde bulunan Worcestershire bölgesinde korkunç bir olay yaşandı. Olayın detayları dünyada ses getirirken, detaylar kan dondurdu. Alfie Stelee isimli küçük çocuk annesi ve sevgilisinin yaşadığı evin banyosunda ölü bulundu.

Haberin Devamı

Küçük çocuğun bedeninde 50'den fazla bıçak ve darp izleri bulundu. Ülkede gündem olan gelişme hakkında soruşturma başlatıldı.

İDDİALARI REDDETTİLER

Soruşturma kapsamında anne ve sevgilisi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkartılan ikili hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Mahkemede izletilen görüntülerde küçük Alfie'nin eve girmesine izin verilmesi için yalvardığı bir kayıt izletildi. Alfie'nin annesi Carla Scott ve sevgilisi Dirk Howell cinayeti işlediklerine dair iddiaları reddetti.

9 yaşındaki çocuk banyoda ölü bulundu Anne ve sevgili detayı korkunç

TANIKLAR HER ŞEYİ GÖRMÜŞ

Bir görgü tanığı olan Dominic Walker isimli şaıhs jüri üyelerine kapının arkasından gelen "içeri gelmiyorsunuz" ve "artık sizi istemiyoruz" diyen bir erkek sesi duyduğunu söyledi.

Yakınlarda oturan başka bir kişi olan Zoe Mountford, endişelerini birkaç kez sosyal hizmet uzmanlarına ve polise bildirdiğini aktardı.

Haberin Devamı

9 yaşındaki çocuk banyoda ölü bulundu Anne ve sevgili detayı korkunç

ADLİ TIP DOKTORLARI KONUŞTU

Davaya katılan bir ve Alfie'nin otopsisine giren doktor, çocuğun kafasında, yüzünde, gövdesinde, bacaklarında, kollarında ve kalçasında morluklar ve çizikler bulunduğu belirtti ve alnı ve kafatasında da yaralanmalar olduğunu aktardı.

Otopsi sırasında My Lyle isimli kişi ise Alfie'nin dudaklarında, boynunda ve boğazında, boğulmaya dair izler olduğunu belirtti.

İngiliz basınında ortaya çıkan haberlerde davanın sonuçlanmasıyla birlikte anne ve sevgilisinin hapsi boylama ihtimalinin yüksek olduğu yazıldı.