Dünya Ailelerinin evlenmelerine karşı çıktığı genç çiftin korkunç sonu!

Ailelerinin evlenmelerine karşı çıktığı genç çiftin korkunç sonu!

30.12.2023 - 16:27 | Son Güncellenme:

Hindistan'da uzun bir süredir sevgili olan ve genç çift aralarında nişanlanıp ailelerine durumu anlatınca kıyamet koptu. Ortadan kaybolan çift ormanda bulunduğunda ikisi için yapacak bir şey yoktu.

Ailelerinin evlenmelerine karşı çıktığı genç çiftin korkunç sonu

Hindistan'ın Buddha Nagar bölgesinde uzun bir süredir sevgili olan 21 yaşındaki Rakhi Chauhan ve 24 yaşındaki Manish Chauhan bu birlikteliklerini evlilikle sonuçlandırmak istedi. Yakın çevresiyle birlikte resmi olmayan bir nişan töreni düzenleyen çift bir süre sonra durumu ailelerine bildirdi. Çiftin aileleri ise bu evliliğe karşı olduklarını bildirdi. Anne ve babalarını ikna edemeyen çift ortadan kayboldu. Çocuklarından haber alamayan taraflar apar topar polise haber verdi.

Haberin Devamı

KORKUNÇ MANZARA

Soruşturma kapsamında çiftin telefon sinyalini inceleyen ekipler, gençlerin son olarak yaşadıkları yere çok yakın bir sazlıkta olduğunu belirledi. Apar topar olay yerine giden Hindistan polisi korkunç manzarayla karşılaştı.

İNTİHAR ETTİLER

Sazlıkta gençleri arayan polislerden biri, gençleri bir ağaca asılı olarak buldu. Ekipler kısa bir süre sonra bölgeye cesetlerin tespiti için aileleri çağırdı. Olay yerine gelen aileler ise gördükleri manzara karşısında adeta yıkıldı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR: BİRBİRLERİNE AŞIKTILAR

Arkadaşlarının yerel basına bildirdiğine göre birbirine aşık olan çiftin evlenemedikleri için intihar ettiği belirtildi. Polis tarafından yapılan açıklamada ise soruşturmanın devam ettiği ve gençlerin telefonlarının incelemeye alındığı aktarıldı.