Dünya Akıllara zarar olay! Uçuş sırasında çıkış kapısını açtı

Akıllara zarar olay! Uçuş sırasında çıkış kapısını açtı

26.05.2023 - 11:27 | Son Güncellenme:

Güney Kore’de uçuş sırasında acil çıkış kapısını açan bir yolcu, inişin güvenli bir şekilde gerçekleşmesinin ardından polis tarafından gözaltına alındı.

Güney Kore’de Jeju Adası'ndan havalanan Asiana Havayollarına ait yolcu uçağında bir kişi, inişe yakın bir sırada acil çıkış kapısını açtı.

Haberin Devamı

SOLUNUM PROBLEMİ YAŞADILAR

Uçağın kapısı açık şekilde Daegu Uluslararası Havalimanına güvenli bir şekilde iniş yaptığı belirtildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, 194 yolcunun bulunduğu uçaktaki bazı yolcuların solunum problemi yaşadığı ve hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Güney Kore resmi haber ajansı, 30’lu yaşlardaki erkek yolcunun uçağın iniş yapmasının ardından polis tarafından gözaltına alındığını duyurdu. Hava yolu şirketi olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Akıllara zarar olay Uçuş sırasında çıkış kapısını açtı

İÇİNDE SPORCULAR DA VARDI

Yetkililer tarafından yapılan ayrı bir açıklamada ise 194 yolcunun 48'inin profesyonel sporcu olduğu bildirildi. Asiana Airlines sözcüsü, 'Polis, acil çıkış yakınında oturan bir yolcunun kapı koluna dokunduğunu söylemesi üzerine olayı soruşturuyor' dedi.

Haberin Devamı

Akıllara zarar olay Uçuş sırasında çıkış kapısını açtı