Dünya Kan donduran cinayet! 'Timsahın ağzında bulduk'

Kan donduran cinayet! 'Timsahın ağzında bulduk'

01.04.2023 - 14:51 | Son Güncellenme:

ABD'de yaşanan ve dünyada ses getiren gelişmede anne ve 2 yaşındaki çocuğunun ölümü yer aldı. Olayın detayları kan dondururken polis soruşturmayı sürdürüyor.

Kan donduran cinayet Timsahın ağzında bulduk

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde kan donduran bir gelişme yaşandı. Söz konusu haberde anne ve oğlunun trajik ölümü yer alırken olay ülkede infial yarattı.

Haberin Devamı

Timsahların yoğun olarak yaşadığı Florida'da 2 yaşındaki kayıp küçük bir çocuğun cesedi timsahın ağzında bulundu. Perşembe günü yaşanan gelişmede aynı dakikalarda çocuğun annesi de evde bıçaklanmış halde ölü bulundu.

Kan donduran cinayet Timsahın ağzında bulduk

EVİNDEN 16 KM UZAKTA BULUNDU

20 yaşındaki annenin Lincoln Shores'taki evinde öldürücü bıçak darbelerine Tmaruz kaldığı belirlendi. Kayıp küçük oğlu için ise arama çalışmaları başlatıldı. Taylen isimli küçük çocuk evinden 16 km uzakta bir timsahın ağzında ölü bulundu. Bir adli tabip ölüm nedenini doğrularken, Taylen'ın 21 yaşındaki babası Thomas Mosley'se tam iki adet birincil dereceden cinayet suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

Çocuğu arama çalışmalarının sonunda konuşan Polis Şefi Anthony Holloway yaptığı açıklamada olayın detayları hakkında bilgi verdi. Holloway konuyla ilgili şöyle dedi:

Haberin Devamı

'Annenin bıçakla öldürüldüğünü tespit etti. Talihsiz çocuğu ise bir timsahın ağzında bulduk. Son derece üzgünüz, an itibariyle baba cinayet suçlamasıyla tutuklandı'

BABA KESİKLER İÇİNDEYDİ

Polis teşkilatı üyeleri daha önce baba Mosley'nin "şüpheli" olduğunu söylemiş, memurlar da 21 yaşındaki adamın hastaneye gittiğini ve orada kaldığını belirtmişti. Şef Holloway'se, babanın Cuma günü hastanede olduğunu doğrulayarak, soruşturmayla ilgili kendileriyle konuşmadığını söyledi.

Kan donduran cinayet Timsahın ağzında bulduk

19 GÜN ÖNCE DOĞUM GÜNÜYDÜ

Öte yandan ailesinin sevgiyle Tay-Tay lakabını taktığı genç Taylen, trajik ölümünden sadece 19 gün önce ikinci doğum gününü kutlamıştı.