Dünya Annesinin vefatından bir yıl sonra başrolde

Annesinin vefatından bir yıl sonra başrolde

12.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

John Travolta’nın kızı Ella annesinin ölümünden bir yıl sonra “Alice Harikalar Diyarında” filminin yeni versiyonunda başrol üstlendi. İşte Travolta ailesinin acı dolu hikâyesi

Annesinin vefatından bir yıl sonra başrolde

Müzikallerle yıldız oldu

Haberin Devamı

“Saturday Night Fever” (Cumartesi Gecesi Ateşi) ve “Grease” müzikal filmleriyle tanınan ABD’li aktör John Travolta (67) özel hayatında acılarına merhem olmayı hep başardı. Travolta, 1976’da “Plastik Tüpteki Çocuk” adlı TV filmindeki rol arkadaşı Diana Hyland ile büyük aşk yaşadı. Ama Hyland 1977’de meme kanseri nedeniyle Travolta’nın kollarında öldü. Kendini işine veren aktör, 1978’de kült müzikal “Grease”de başrol oynadı. Bu sırada aktörün meme kanserine yakalanan annesi Helen de hayatını kaybetti. 70’lerin sonlarında diskoya ilginin azalması Travolta’yı dünyanın en büyük yıldızlarından yapan filmlere ilgiyi azalttı. Aktörün kariyeri, gişede 297 milyon dolar hasılat yapan 1989 yapımı “Bak Şu Konuşana” fimiyle kurtuldu. Travolta 1994’te “Ucuz Roman” ve 1997’de “Yüz Yüze” gibi kendisine itibar kazandıran filmlerde rol aldı. Ancak 90’ların sonunda bilim kurgu filmi “Savaşçı: Gezegeni Geri Alın” başarısız olduktan sonra tekrar gözden düştü.

Haberin Devamı

Aileyi sarsan ölümler

Scientology tarikatının kurucusu L. Ron Hubbard’ın kitabından uyarlanan bir film yapmak için 5 milyon dolar yatırıp kazanç elde edemeyen aktör, sonunda Hollywood’dan uzakta, eşi Kelly Preston ve üç çocuğuyla yaşamaya başladı. 2007’de kariyerine dönüş yapan Travolta, iki yıl sonra evlat acısıyla sarsıldı. Aktörün “Kawasaki Sendromu”na sahip oğlu Jett, 2009’da 16 yaşındayken nöbet geçirip kafasını küvete çarptıktan sonra öldü. Aktörün eşi, oyuncu Kelly Preston ise geçen yıl 57 yaşındayken meme kanserinden hayatını kaybetti. İki çocuğuna sarılarak hayata tutunan Travolta’nın kızı Ella Bleu (21) annesinin vefatından bir yıl sonra “Alice Harikalar Diyarında” filminin modern versiyonu olan “Get Lost”ta başrol oyuncusu olarak rol aldı. “Alice” rolündeki Ella Bleu, Budapeşte’deki film setinde babası John Travolta ile çekilen fotoğrafını Instagram’da paylaşarak sanatın acılara merhem olduğunu gösterdi. Travolta da kızıyla gurur duyduğunu söyledi.

Annesinin vefatından bir yıl sonra başrolde