Dünya 'Beden yaşlanırken ruh zenginleşiyor'

'Beden yaşlanırken ruh zenginleşiyor'

19.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

57 yaşındaki oyuncu Monica Bellucci, "Yaşlanmaya karşı hiçbir şey yapamayız, avantajımız ise yaş ilerlerken ruhun yükselmesi" dedi

Beden yaşlanırken ruh zenginleşiyor

 Şimdi "Maria Callas" oyunuyla gündemde olan İtalyan aktris Monica Bellucci, İngiliz basınına verdiği bir röportajda yaşlanma konusundaki düşüncelerini paylaştı. 57 yaşındaki sanatçı şunları söyledi: "Yaşlanmayı durdurma gücüne sahip değiliz. Fizik ister istemez yaşlanıyor. Bunu önleyecek hiçbir şey yok. Ben de huzur içinde yaşlanmak istiyorum. Aşırıya kaçmadan şarabı, makarnayı ve ara sıra pilates yapmayı, yorucu egzersizlerle katı diyetlere tercih ediyorum. Ben her zaman düzgün vücutlu bir kadındım. Hiçbir zaman da sıska değildim. Bu konuda takıntım yok. Bence yaşlanmak, uzun ömürlü olmak demek. Beden aşağıya inerken ruh yükseliyor."

Haberin Devamı

 'İçindeki güzelliği gör'

Yaşın ilerlemesinin insana farklı bir bakış açısı kazandırdığını belirten Monica Bellucci şöyle devam etti: "Önemli olan içinizdeki güzelliği görebilmeniz. Hayatta birçok farklı an var. Çok gençken, Fransa'da 'la beauté du diable' dedikleri şeye sahip olursunuz, yani şeytanın güzelliğine, ki bu son derece doğaldır, çünkü sahip olduğunuz gençliğin güzelliğidir, hayatınızdaki biyolojik bir anın güzelliğidir. Ama hayat devam eder, ardından şeytanın güzelliği de başka şeye dönüşür." 14 yıllık evliliğin ardından 2013'te boşandığı Fransız aktör Vincent Cassel'den iki kızı olan sanatçı, heykeltıraş ve eski model Nicolas Lefebvre (39) ile ilişkisi hakkında ise konuşmak istemiyor. Öte yandan Monica Bellucci'nin 17 yaşındaki büyük kızı Deva Cassel de modellik yapıyor.