Dünya "Bırakın da öleyim" dedi, bir anda silah sesleri duyuldu

"Bırakın da öleyim" dedi, bir anda silah sesleri duyuldu

12.01.2023 - 15:14 | Son Güncellenme:

Amerika Birleşik Devletleri'nin Louisiana eyaletinde yaşanan olayda uyuşturucu taşıdığı düşünülen şüpheli, polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Bırakın da öleyim dedi, bir anda silah sesleri duyuldu

Sık sık polislerin orantısız müdahaleleriyle gündeme gelen ABD'den çok konuşulacak bir video daha geldi. Bir polisin göğüs kamerasına yansıyan dehşet anları sosyal medyada kısa sürede en çok izlenen videolar arasına girdi. ABD'nin Louisiana eyaletinde yaşanan olayda uyuşturucu taşıdığı belirlenen bir kişinin aracı durduruldu. Kısa bir ikna çalışmasının ardından şüpheli elini beline götürünce polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Haberin Devamı

'BIRAKIN DA ÖLEYİM'

Kameraya yansıyan o anlarda, yere düşen şüpheliye 3 polisin kordineli bir şekilde yaptığı müdahale yer aldı. Vurulan şüphelinin ise polislere "Lütfen bırakın da öleyim demesi" dikkat çekti. Polisin şüphelinin aracında yaptığı aramada ise 83 kilo uyuşturucu ve yasaklı madde bulundu. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada söz konusu bulunan yasaklı maddelerin değerinin 2.5 milyon dolar olduğu aktarıldı

Bırakın da öleyim dedi, bir anda silah sesleri duyuldu

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Öte yandan adının Reza-Navarro olduğu öğrenilen kişi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şahsın ölüm anı ise sosyal medyada kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından izlendi. Bazı kullanıcılar polislerin müdahalesini yerinde bulurken bazıları ise durumu sert bir dille eleştirdi.