Dünya ‘Biyolojik yaratıkların cansız bedenleri uzay aracından çıkarıldı’

‘Biyolojik yaratıkların cansız bedenleri uzay aracından çıkarıldı’

27.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD Kongresi’nde tanımlanamayan uçan nesnelerle (UFO) ilgili halka açık tarihi bir oturum gerçekleştirildi.

‘Biyolojik yaratıkların cansız bedenleri uzay aracından çıkarıldı’

Oturumda daha önce ABD ordusunda görev yapmış olan üç tanık ifade verdi. Merakla beklenen oturumda eski ABD istihbarat yetkilisi David Grusch’un yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi. Grush, ABD’nin on yıllardır UFO’larla ilgili yürüttüğü gizli programlarda kaza yapan uzay araçlarının ele geçirildiğini ve bu araçlara ters mühendislik uygulamaları gerçekleştirildiğini öne sürdü. Hükümetin elindeki tanımlanamayan olgulara ilişkin araçların yerlerini bildiğini iddia eden Grusch, bu bilginin istihbarat komisyonlarıyla paylaşıldığını söyledi.

Haberin Devamı

‘Biyolojik yaratıkların cansız bedenleri uzay aracından çıkarıldı’

‘Dünya dışı yaratıklar’

1930’lu yıllardan beri ABD’nin Dünya dışı yaratıkların farkında olduğunu ifade eden Grush’un en çarpıcı açıklaması ise bu yaratıklarla ilgili oldu. Grusch, biyolojik, ancak insan olmayan yaratıkların cansız bedenlerinin bu uzay araçlarından çıkarıldığını ifade ederek “Kapalı oturumda daha fazla anlatabilirim” dedi. Grush açıklamaları sonrası sert bir şekilde cezalandırıldığını belirtirken, ABD Savunma Bakanlığı ise Grush’un iddialarını kabul etmiyor.

‘Süpersonik hıza ulaşıyorlar’

Oturumda ifade veren diğer tanıklar da havada gördükleri tanımlanamayan olguları anlattı. ABD Donanması’nın eski pilotu Ryan Graves, şeffaf bir küre içinde koyu gri ya da siyah küpler gördüklerini ve bu küplerin ucunun kürenin içine değdiğini söyledi. Graves, 8 yıl boyunca bu cisimleri gördüklerini ve hala bu vakaların yaşandığını ifade etti. Emekli donanma komutanı David Fravor ise, gördükleri objelerin önce durağan ve sonra da 4’ncü kategori kasırga hızında hareket ederek süpersonik hızlara ulaştığını söyledi; “Ona yakın bir şey elimizde yok. İnanılmaz bir teknoloji” dedi.