Dünya 'Bu kadar da olmaz' dedirten vahşet! Yüzlerce kez bıçaklayıp karnındaki bebeği aldı

'Bu kadar da olmaz' dedirten vahşet! Yüzlerce kez bıçaklayıp karnındaki bebeği aldı

16.09.2022 - 06:45 | Son Güncellenme:

Sık sık sosyal medya hesabından sık sık fotoğraflarını paylaşan ve çocuğunun doğumu için geri sayım yapan hamile kadın farkında olmadan büyük bir tehlikenin içine sürükleniyordu. Heyecanını dünyaya duyurduğu masum geri sayım fotoğrafları büyük bir trajediyle sonuçlanacaktı. Çocuk sahibi olamayan bir kadın tarafından hedef olarak seçilen hamile kadının başına gelenler kan donduracak cinsten.

Bu kadar da olmaz dedirten vahşet Yüzlerce kez bıçaklayıp karnındaki bebeği aldı

Derleyen: Can Şişman / Milliyet.com.tr - Yaklaşık 7.5 aylık hamileydi ve çocuğunun doğması için geri sayım yapıyordu. Eşiyle birlikte birçok hayali vardı. Henüz 20'li yaşlarının başında anne olacak, eşi ve çocuğuyla birlikte sakin bir kasabada huzurlu bir hayatın kapısını aralayacaktı. Ancak işler hiç de düşündüğü gibi olmadı. Sosyal medya hesabından sık sık fotoğraflarını paylaşan genç kadın farkında olmadan her paylaşımıyla birlikte giderek daha da büyük bir tehlikenin içine sürükleniyordu. Heyecanını dünyaya duyurduğu masum geri sayım fotoğrafları büyük bir trajediyle sonuçlanacaktı.

Haberin Devamı

Bu kadar da olmaz dedirten vahşet Yüzlerce kez bıçaklayıp karnındaki bebeği aldı

NE DOSTUYDU NE DE DÜŞMANI

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan 21 yaşındaki Reagan Michelle Simmons Hancock, henüz 20'li yaşlarının başında kararını vermişti. Âşık olduğu adamla bir yıl önce hayatını birleştiren genç kadın sakin bir kasabada hayatını devam ettirmek istiyordu. Aylar önce gittiği hastanede hayatının en güzel haberini duydu, hamileydi. Onlar artık evin içinde üç kişi olacaklardı. Doktorun kendisine verdiği güzel haberi hemen sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu paylaşımları duyan yakın çevresi de en az kendisi gibi büyük bir mutluluk içindeydi. Fakat genç kadının hesap edemediği önemli bir detay vardı. Karnı şiştikçe hamile olduğu artık net bir şekilde görülebiliyordu. Üstelik sadece yakın çevresi değil ona kin besleyen düşmanları da onun mutluluğuna tanıklık ediyordu. Fakat ortada bir kişi daha vardı. Kendisi gibi bir kadındı. Ne onun dostu ne de düşmanıydı. Ancak yapacağı hareket Hancock ailesinin hayatını sonsuza kadar değiştirecekti.

Haberin Devamı

YALANINI TAM 9 AY BOYUNCA SÜRDÜRDÜ

Takvim yaprakları 2020'nin ekim ayını gösteriyordu. 29 yaşındaki Taylor Rene Parker da tıpkı Reagan Hancock gibi Teksas'ta yaşıyordu. Bir süredir erkek arkadaşıyla problemler yaşayan Parker büyük bir mutsuzluk içindeydi. Erkek arkadaşıyla evlilik yolunda adımlar atmak istiyor ancak ikili arasındaki sorunlar her geçen gün daha da büyüyordu. Sevgilisinin kendisinden ayrılmasından korkan genç kadın bir plan yapmaya karar verdi. Aklına gelen ilk şey erkek arkadaşına büyük bir sürpriz yapıp bir anda "Ben hamileyim" demekti. Öyle de yaptı.

Bir akşam erkek arkadaşına "Çok önemli bir akşam olacak" diyen Parker, sevgilisine hamile olduğunu söyledi. Erkek arkadaşı şaşkındı. Parker'la evlenip çocuk sahibi olmak gibi bir düşünce içinde değildi fakat duyduğu haber karşısında mutlu da olmuştu. Parker'ın önünde uzun bir yolculuk vardı. Tam 9 ay boyunca sürecek uzun bir maceraya atılacaktı. Bu bir maceraydı çünkü aslında Parker hamile değildi. Sevgilisinin kendisinden ayrılma ihtimalinden bile ölesiye korkan kadın tam 9 ay boyunca hamile olduğunu sevgilisine ispat etmeliydi. Parker kararlıydı. Bu yalanı ne pahasına olursun sürdürecekti.

Haberin Devamı

Bu kadar da olmaz dedirten vahşet Yüzlerce kez bıçaklayıp karnındaki bebeği aldı

NE KADAR TEHLİKELİ OLDUĞUNUN FARKINDA DEĞİLDİ

Sevgilisine hamile olduğunu söyleyen genç kadının bu yalanını inandırıcı hale getirmek için çeşitli hilelere başvurması gerekiyordu. Yavaş yavaş eylem planını uygulamaya başladı. Önce mide bulantılarıyla başladı, devamında bol elbiseler giymeye özen gösterdi. Kilo almak için gizlice yağlı yiyecekler yiyen ve şişmanlamak için büyük bir özen gösteren kadın yavaş yavaş ani hareketlerde bulunmaktan da kaçınmaya başladı.

Karşısındaki adam bütün bu hareketleri sessizce takip etmeye başladı. Kafasında herhangi bir soru işareti yoktu. Bebek sahibi olmaktan ziyade erkek arkadaşını kaybetmemek için böylesine çılgın bir oyun oynamaya kalkışan kız arkadaşından henüz şüphelenmiyordu. Fakat adam yanılıyordu. Karşısındaki kadının ne kadar tehlikeli olduğunun henüz farkında değildi.

INSTAGRAM'DAN KENDİNE BİR HEDEF SEÇTİ

29 yaşındaki Taylor Parker'ın erkek arkadaşından sakladığı şey sadece hamile olmadığı değildi. Parker'ın hamile olma şansı yoktu çünkü histerektomi ameliyatı geçirmiş, bu operasyonda rahmi alınmıştı. Bu operasyondan erkek arkadaşının haberi yoktu. Parker, aylar ilerledikçe sevgilisiyle sahte ultrason görüntülerini dahi paylaştı. Hatta daha da ileri giderek bebeğin cinsiyetini açıklamak amacıyla bir parti bile düzenledi. İşler onun için o ana kadar yolunda gidiyordu. Sevgilisi kendisinden şüphelenmiyor, aldığı risklerin başarıyla sonuçlanması onun daha da cesaretlendiriyordu.

Haberin Devamı

Parker sonunda kararını verdi. 9'uncu ayında gerçekten bir bebekle sevgilisinin karşısına çıkacak, "Bebeğimiz doğdu" diyecekti. Her şey habersiz olacaktı. İş gereği birlikte yaşadıkları evde olmadığı bir dönemde sağlık problemleri yaşayarak hastaneye kaldırıldığını, acilen sezaryenle ameliyata alınıp erken doğum yaptığını söyleyecekti. Oynadığı bu büyük oyunda tek bir eksiklik vardı, o da yeni doğmuş bir bebek. Parker, hayatının en büyük oyununu devam ettirmeye kararlıydı. Instagram üzerinden kendine bir hedef seçecekti.

Haberin Devamı

100'DEN FAZLA KEZ BIÇAKLADI, KARNINDAKİ BEBEĞİ KUCAĞINA ALDI

Teksas'ta yaşayan hamile kadınların fotoğraflarını tek tek inceliyordu. Onun için önemli olan kriter kadının doğum yapmasına çok az bir süre kalmasıydı. Instagram'daki hashtag'lerden kadınların kaç aylık hamile kaldığını net bir şekilde görebiliyordu. Hamile kadınların Instagram'daki paylaşımlarında kaç aylık hamile olduklarını hashtag'ler aracılığıyla paylaşması onun 'iş'ini kolaylaştırıyordu. Çok geçmeden gözüne bir kadın kestirdi Parker. Bu isim 21 yaşındaki Reagen Hancock'tan başkası değildi. Hancock'un paylaşımlarından kadının nerede yaşadığını çözmeye çalıştı Parker. Yine işi kolaydı çünkü genç kadın hayatını sosyal medyada paylaşmaktan çekinmiyordu.

Bu kadar da olmaz dedirten vahşet Yüzlerce kez bıçaklayıp karnındaki bebeği aldı

Kısa zaman içinde Hancock'un hangi evde yaşadığını çözen Parker 9 Ekim günü genç kadının kapısını çaldı. Telefonunun çalışmadığını söyleyen Parker, Hancock'un iyi niyetli daveti üzerine evin içine girdi. Evde baş başa olduklarını fark eden Parker vahşi planını eyleme döktü. Cebinden çıkardığı bıçakla hamile kadını tam 100'ü aşkın kez bıçakladı. Ancak evdeki dehşetin boyutu çok daha büyüktü. Vahşice genç kadını 100'den fazla kez bıçaklayan Parker, daha sonra kadının rahmini keserek bebeği kucağına aldı. Kanlar içindeki Hancock'u evde ölüme terk eden Parker kucağındaki bebekle evden çıktı. Hızlı adımlarla olay yerinden uzaklaşmaya çalışan Parker, korkunç planında artık son aşamayı da geçmişti. Ancak hesap edemediği çok önemli bir detay vardı.

'O KESİNLİKLE ÜST SEVİYEDE BİR OYUNCU'

Hızlı adımlarla park halindeki aracına yönelen Taylor Parker, devriye polisini hesaba katmamıştı. Şüphe çekmemek için daha uzak bir yere park ettiği aracına yürüyene kadar şans eseri devriye polisinin radarına takılan Parker şüpheli hareketleriyle polisin dikkatini çekmişti. Parker'ı polis merkezine götüren ekipler, kanlar içindeki bebeği de farklı bir ekiple hastaneye sevk etti. Annesinin aylardır Instagram'da geri sayım yaptığı şanssız bebek tüm çabalara rağmen hastanede hayatını kaybetti. Polis merkezinde sorgulanan Parker ise hakkındaki suçlamaları önce reddetti, sonra itiraf etti. Korkunç vahşeti erkek arkadaşı tarafından terk edilmemek için işlediğini kabul eden Parker, sosyal medyada kendisine bir kurban aradığını ve sonra Hancock'u seçtiğini açıkladı.

Olayın kısa sürede basına yansımasından sonra Parker'ın erkek arkadaşı muhabirlere konuştu. Şok içinde olduğunu söyleyen adam, "İşler nasıl buraya kadar geldi, inanamıyorum. O kesinlikle üst seviyede bir oyuncu. Yalancı ve sahtekar" diye konuştu. Polisin yaptığı incelemelerde kadının aylar önce bir kadına taşıyıcı annelik yapması için tekliflerde bulunduğu ancak kadının bu teklifi kabul etmediği ve bunun üzerine sevgilisi tarafından terk edilmemek için sahte hamilelik planını devreye soktuğu belirlendi. Herkesin kanını donduran bir cinayetle ülkeyi ayağa kaldıran Parker'ın müebbet hapis ya da idama mahkum edilebilme ihtimalinin güçlü olduğu açıklandı. Parker'ın alacağı ceza önümüzdeki günlerde belli olacak.