Dünya Boğazına kemik takılan hastaya uyguladığı tedavi hayatını değiştirdi! ‘Burun Kralı’

Boğazına kemik takılan hastaya uyguladığı tedavi hayatını değiştirdi! ‘Burun Kralı’

22.02.2024 - 06:57 | Son Güncellenme:

İngiltere’nin başkenti Londra’nın en başarılı burun estetiği doktorlarından Deniz Kanlıada, Milliyet’e konuştu.

Boğazına kemik takılan hastaya uyguladığı tedavi hayatını değiştirdi ‘Burun Kralı’

NEVSAL ELEVLİ / Londra - Yüzlerce hasta Londra’ya, Kuzey Kıbrıs doğumlu Operatör Dr. Kanlıada’ya ameliyat olmaya geliyor. Kanlıada’nın uyguladığı teknik, yapay zeka kullanarak yaptığı cerrahi ve cerrahi olmayan rinoplasti sonuçları ‘Burun Kralı’ lakabıyla anılmasına neden oldu. Çapa Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra İstanbul’da çalıştığını, 2012’de ise Londra’ya gittiğini belirten Dr. Kanlıada anlattı: “Londra’da Türkiye’den gelmenin politik engeliyle karşılaştım. Pratisyen olarak çalıştırıyorlar, ameliyat yapamıyorsunuz. Devlet hastanesinde çalışmaya başladım. Bir gece bir hasta geldi. Boğazına kemik takılmış. Dilini çekerek kemiği çıkardım. Bundan sonra bana olumlu bakmaya başladılar. Türkiye’deki çalışmaların çok faydasını gördüm.”

Haberin Devamı

‘CİLDİNİZE BAKIN’

Dr. Deniz Kanlıada, “Estetiğin de modası var. Günümüzde kadınların estetik operasyonlarla birbirine benzemesinin nedeni, sosyal medya etkisi. 15-16 yaşından sonra cilt bakımı önemli, güneşe karşı önlem alınmalı” dedi.

BİRÇOK ÖDÜLÜ VAR

İngiltere’de yaşayan Kanlıada İngiltere’de düzenlenen dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak bilinen “Safety in Beauty Diamond Awards (Estetikte Güven) “ ödüllerinde “ dördüncü ödülünü alarak bir ilke imza attı. Kıbrıslı yüz estetik cerrahı ülkemize bir ödül daha getirmenin gururunu yaşadı. Dr. Kanlıada, İngiltere’nin “En gözde Kozmetik Cerrahı” ödülünü, “En iyi cerrahi degisim” ödülünü ”ve Nose King “Burun Krali” unvanını da elinde bulunduruyor. Yıllarca zorluklarla mücadele ettiğini dile getiren Dr. Kanlıada asla pes etmemek gerektiğini, doğru yoldan şaşmamak gerektiğini ve azmin başarıyı her zaman getirdiğini ekledi.

Haberin Devamı

 

Boğazına kemik takılan hastaya uyguladığı tedavi hayatını değiştirdi ‘Burun Kralı’