Dünya 'Cehennemi seçti!' Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini

'Cehennemi seçti!' Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini

19.04.2024 - 16:10 | Son Güncellenme:

Sırılsıklam kıyafetlerle kapıdan içeri girip, annesine babasının kaybolduğunu anlattı. Kısa süre sonra ortaya çıkan gerçek kan dondurdu. Genç babasını 'iblisten' kurtarmak için, bir gölette boğmuştu.

Cehennemi seçti Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini

Başarılı bir bankacı olan baba, bir iblis tarafından ele geçirildiğine inanan oğlu tarafından 'şeytan çıkarma' ayini sırasında gölette boğuldu. Genç polis memurlarına, babasının 'Kirli Dan' adlı iblis tarafından ele geçirildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Jack Callahan, cesedi 2021 yılının Haziran ayında Boston, Massachusetts'ten yaklaşık 82 km uzakta suda bulunan 57 yaşındaki Scott Callahan'ın öldürdüğünü reddetti.

'SANIRIM CEHENNEMİ SEÇTİ'

22 yaşındaki genç polise, 'Kirli Dan' adlı bir iblisten kurtarmak amacıyla babasının kafasını suya daldırdığını anlattı ve şöyle devam etti: 

"Karar vermesi için onu orada bıraktım. 'Benimle cennete mi yoksa cehenneme mi gideceksin?' Sanırım cehennemi seçti."

'BABASINI VAFTİZ ETTİĞİNE İNANIYORDU'

Öldüğü sırada Scott Callahan, alkol bağımlılığı sebebiyle bir tesiste tedavi görüyordu ve merkezden çıkış yapmadan önce Boston'daki bir bara gitmişti.

Oğlu, onu almak ve aile evine götürmek için bir araç çağırmıştı. Ancak göletin yakınındayken sürücüden bir sigara içmesi için kenara çekmesini istedi. Genç Callahan daha sonra babasının kendisine defalarca yumruk atarak saldırmaya başladığını öne sürdü.

Haberin Devamı

Bölge Savcı Yardımcısı Shanan Buckingham, Callahan'ın 2021'deki duruşmasında, gencin 'babasını vaftiz ettiğine inandığını' söyledi:

"Babasını havuzda bir bebek gibi sırtında tuttuğunu, babasının kafasını yaklaşık 4-8 kez suya soktuğunu, babası öksürmeye ve boğulmaya başlayınca başını yukarı çıkardığını anlattı. Sonra babası mücadele edip ona vurmaya başlayınca kafasını tekrar suya itti. Babası artık mücadele edemeyecek hale gelene kadar böyle yaptı."

EVE GİRDİĞİNDE KIYAFETLERİ SIRILSIKLAMDI

Eve sırılsıklam kıyafetlerle gelen gencin, annesine babasının kayıp olduğunu söylemesi üzerine, telaşlanan kadın güvenlik güçlerine başvurdu.

Callahan, sağlık görevlileriyle konuşurken 'çıldırmış haldeydi' ve güvenlik güçlerini, Scott Callahan'ı gölette buldukları Crooker Memorial Park'a yönlendirmeden önce, yetkililere 'baygınlık geçirdiğini' söylemişti. Kurtarma çabalarına rağmen hastanede öldüğü açıklandı ve ertesi gün oğlu tutuklandı.

Callahan'ın avukatı Kevin Reddington daha önce yargıçtan gencin akıl sağlığı değerlendirmesi için hastaneye gönderilmesini istemişti ve onun kendisi için tehlike teşkil ettiği uyarısında bulunmuştu. Genç mahkemede suçunu kabul etmedi.