Dünya Düğünde eski sevgili krizi! Davetliler arasında görünce deliye döndü

Düğünde eski sevgili krizi! Davetliler arasında görünce deliye döndü

11.07.2022 - 10:27 | Son Güncellenme:

Düğünlerine aylar kala hazırladıkları davetli listesi her şeyi altüst etti! Düğününe katılacak kimsesi olmayan adamın yanında görmek istediği kişiyi duyunca deliye dönen nişanlısı kriz çıkardı, olay sosyal medyaya taşındı.

Düğünde eski sevgili krizi Davetliler arasında görünce deliye döndü

Derleyen: Gonca Kocabaş / Milliyet.com.tr - Çiftlerin sabırsızlıkla beklediği düğün günü her zaman istendiği gibi gitmeyebiliyor. Her aşaması büyük bir titizlikle planlansa bile bazen çok büyük sorunlar yaşanabiliyor. Öyle ki olaylar içinden çıkılamaz bir hal aldığında ayrılık kararı verip nikah masasından dönenler bile var. Sosyal medyada başına gelenleri paylaşan nişanlı bir adam, düğün günlerine çok az bir zaman kala yaşadıklarını anlatarak yardım istedi.

Haberin Devamı

Eski sevgililer, yeni bir ilişkinin her aşamasında sorun olarak görülür. Hele ki konu evliliğe kadar geldiyse... Nişanlı bir adam da düğüne 8 yıl önceki eski sevgilisini davet edince olanlar oldu. Nişanlısının verdiği tepki karşısında hayal kırıklığına uğradığını söyleyerek kendisine tavsiyelerde bulunulmasını istedi. İsmini vermeyen ve ailesi olmadığı için yalnızca 6 kişiyi düğününe davet edeceğini belirten adam şunları yazdı:

"Nişanlım ve ben ekim ayında evleneceğiz. Geçen hafta düğün davetiyelerini ay sonuna kadar göndermek için bir konuk listesi yapmaya başladık. Annem-babam hayatta değil ve tek akrabam da ABD’ye gelemeyecek. Bu yol onun için çok yorucu. Ben de bir iş arkadaşımı, eski sevgilimi ve onların eşlerini davet etmek istemiştim. Ancak nişanlım, eski sevgilimin gelmesi hoş karşılamadı ve buna izin vermedi."

Eski sevgilisiyle 8 sene önce birkaç ay beraber olduklarını söyleyen adam, “ABD'ye ilk geldiğimde kendi ülkemden biriyle olmanın iyi olacağını düşünmüştüm. Uyumlu ve iyi bir birlikteliğimiz olacağı yanılgısına düştüm ama öyle olmadı" diye de ekledi.

Düğünde eski sevgili krizi Davetliler arasında görünce deliye döndü

Eski sevgilisi ile hâlâ arkadaş olduklarını ama birbirlerine karşı duygusal bir şey hissetmediklerini söyleyen adam, eski sevgilisinin evli ve 3 çocuğu olmasına rağmen nişanlısının bu daveti kabul etmediğini dile getirdi. Nişanlısına, gelen konukların davetliler arasında eski sevgilisinin olduğunu bilmeyeceğini söylese de ikna edemedi. Düğüne katılacak hiçbir akrabası olmadığı için kendi ülkesinden birinin yanında olmasını isteyen adam, "Eski sevgilimin düğüne gelmesini düğüne katılacak bir akrabam olmadığı için istiyorum. Ülkemden birinin yanımda olmasını istediğim için onun da gelmesi benim için çok önemli" diyerek duygularını paylaştı.

Haberin Devamı

'NİŞANLIMLA ANLAŞMAZLIK YAŞAMAK İSTEMİYORUM'

Nişanlısı, düğünlere eski sevgililerin ya da eşlerin davet edilmesinin hoş karşılanan bir durum olmadığı konusunda ısrarcı davrandı. Ancak adam, nişanlısının daha önce eski eşinin ya da sevgililerin de katıldığı düğünlerde bulunduğunu söyleyerek onu yalancılıkla suçladı. İşte bu noktada ikili için işler pek iyi ilerlemedi. Bu tartışma sonrası nişanlısının çok üzgün olduğunu söyleyen adam, o anları şu sözlerle anlattı:

Düğünde eski sevgili krizi Davetliler arasında görünce deliye döndü

"Yalancı olduğunu söylediğimde gözle görülür bir şekilde üzgündü. Niyetim bu olmadığı için özür dilemeye çalıştım ama beni görmezden geldi ve yattı. Her zaman işe önce ben giderim ama bu sabah uyandığımda çoktan gitmişti. Aramayı denedim ama olmadı. Ne aramalarıma ver ne de mesajlarıma cevap verdi. Artık bu konuda kendimi çelişkili hissediyorum. Eski kız arkadaşımı artık davet etmemeyi düşünüyorum. Çünkü nişanlımla bu konuda anlaşmazlık yaşamak istemiyorum."

Nişanlı bir adamın başına gelen bu konuda sosyal medyada çok konuşuldu. Adamın yardım isteğine yüzlerce kişi yorumlarıyla katıldı. Kimileri kendisine hak verirken, kimileri de nişanlısının haklı olduğunu savundu.