Dünya Duvarın içinden gelen seslerle irkildi, şoke edici keşif!

Duvarın içinden gelen seslerle irkildi, şoke edici keşif!

16.03.2024 - 16:24 | Son Güncellenme:

Duvarında daha yeni bir tadilat yapılmıştı. Ortaya çıkan sonucu incelediği sırada, duvardan gelen tuhaf seslerle irkildi. Duvarı gelen kadın şok edici bir keşifle karşı karşıya kaldı.

Duvarın içinden gelen seslerle irkildi, şoke edici keşif

Sosyal medya kullanıcısı 'Jay', yeni sıvalı duvarını incelemek için oturma odasına girdiğinde, ancak diğer taraftan gelen hafif sesleri duyduğunda hayatının şokunu yaşadı.

Haberin Devamı

Bir kadın, yeni sıvanan duvarının arkasından 'sesler' geldiğini fark ederek irkildi. Garip sesin kaynağını bulmak için harekete geçen kadın, kendisini duvarı tekmelerken gösteren bir video paylaştı. Gönderi hızla tıklanma ve yorum yağmuruna tutularak viral haline geldi. 

DUVARI DELDİĞİNDE ÇARESİZCE ONA BAKIYORDU

Kadının duvarını yenileyen dikkatsiz işçiler, Pensilvanya'daki dairede tadilat yapıyorlardı ve kadının sevgili kedisini yanlışlıkla duvara mühürlediklerinden habersizlerdi. 2,4 milyondan fazla izlenen videoda Jay'in polisle telefonda konuşurken çılgınca sıvayı bıçakla deldiği anlar görüldü. Bu sırada kedisi, geçilebilecek kadar büyük olmayan delikten çaresizce bakıyor.

Jay kedisinin başına gelenden duvarında yapılan işi incelemek için oturma odasına girdiğinde haberdar oldu. Zavallı kadın alçının içinden bir 'miyavlama' sesi duyunca paniğe kapıldı. Yeni döşenen sıvayı dakikalarca bıçakla deldikten sonra kedisi özgürlüğüne yeniden kavuştu ve ikili yeniden kavuştu.

Haberin Devamı

Duvarın içinden gelen seslerle irkildi, şoke edici keşif

'KESİNLİKLE BİLİYORLARDI'

Sosyal medya kullanıcılarının büyük çoğunluğu hızla Jay'in tarafını tutarak desteğini ilan etti ve 'beceriksiz' işçileri, yanlışlıkla yapılmış gibi görünse bile, kediyi kapana kıstırdıkları için eleştirdi. Bir kullanıcı şöyle yazdı, "Bu aslında beni ağlattı, bu kadar üzüldüğüm için çok üzgünüm" diye yazdı. Bazı kullanıcılar işçileri kediyi kasten içeriye kapatmakla dahi suçladı.

Aralarından biri, "Kesinlikle biliyorlardı. İnsanlar kedilere çok kötü davranıyor ve bu kalbimi kırıyor" diye yazdı. Ancak bazıları Jay'i, daha fazla sorumluluk alması gerektiğini iddia ederek, kedisinin yanında olmadığı için eleştirdi.