Dünya Epstein’in suçlarında Victoria’s Secret izi

Epstein’in suçlarında Victoria’s Secret izi

23.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Seks suçlusu ABD’li finansçı Jeffrey Epstein’in mağdurlarından olan Maria Farmer, Victoria’s Secret’ın sahibi Leslie Wexner’ın da suçlarda parmağı olduğunu iddia etti.

Epstein’in suçlarında Victoria’s Secret izi

Cinsel taciz ve seks ticareti suçlamasıyla hapiste olduğu sırada 2019’da intihar eden Jeffrey Epstein’in ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret’ın sahibi Leslie Wexner ile işbirliği yaptığı iddia edildi. İngiliz basınına konuşan Epstein’in mağduru Maria Farmer, Wexner’ın New York’un Manhattan bölgesinin en büyük evi olan 7 katlı bir malikanesini sadece bir dolara Epstein’a sattığını öne sürdü. Wexner ile Epstein’ın arasında “özel bir bağ” olduğunu öne süren Farmer, “Wexner, Epstein’ın tüm operasyonunu finanse etti.

Haberin Devamı

Epstein, (suç ortağı Ghislaine Maxwell’i de kast ederek) ‘Les Wexner için çalışıyoruz’ dedi” diye konuştu. Farmer, bir finansçıya göre fazla boş vakti bulunduğunu ve kaç müşterisi olduğunu sorduğundaysa Epstein’ın “Maria, Leslie Wexner senin müşterin olduğunda, sadece bir müşteriye ihtiyacın var” yanıtını aldığını söyledi. Öte yandan, New York Sanat Akademisi mezunu olan Farmer, 1995 yılında 25 yaşındayken Epstein’ın resepsiyonisti olarak işe alındığını ve ardından “sanatçı” olmak için Wexner’ın malikanesine götürüldüğünü söyledi. Farmer, Wexner’ın Ohio eyaletinin New Albany kentindeki lüks 336 dönümlük arazisinde 3 ay boyunca keskin nişancılar ve doberman köpeği sürüleriyle çevrili bir şekilde “hapis” tutulduğunu belirtti. Farmer, daha sonra Epstein ve Maxwell tarafından cinsel istismara uğradığını iddia etti. 

 

Yazarlar