Dünya Eski sevgili korkudan malikânesini satıyor

Eski sevgili korkudan malikânesini satıyor

26.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İspanya’nın eski kralı Carlos ile yaşadığı ilişkiyi açıklayınca İspanyol istihbaratının hedefi olan Corinna Larsen, güvenlik endişesi nedeniyle kırsal alandaki malikânesini satışa çıkardı!

Eski sevgili korkudan malikânesini satıyor

Şimdiki İspanya Kralı Felipe’nin babası olan eski kral Juan Carlos (85) çapkınlıklarıyla da ünlüydü. Ama bu özelliği, partnerleri konuşmadığı için kamuoyuna yansımazdı. Konuşan sadece Carlos’un 5 yıl birliktelik yaşadığı Almanya doğumlu, Danimarkalı girişimci Corinna Larsen (58) oldu. Ancak Larsen’in eski kralla ilişkisini açıklayınca, İspanyol istihbaratının hedefi olduğu için güvenlik endişesiyle İngiltere kırsalındaki malikânesini satmaya karar verdiği ortaya çıktı. Larsen’in arkadaşları, “Corinna geçen yıl kral hakkında, adamlarının tacizi nedeniyle dava açınca huzursuz oldu” dedi.

Haberin Devamı

Eski sevgili korkudan malikânesini satıyor

‘GİZLİCE GİRDİLER’

Carlos ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya atan Larsen, 2017’de İngiltere’de Shropshire’daki 15 milyon sterlinlik Chyknell Hall malikânesine gizlice girilmesinin ardında da Carlos olduğunu öne sürüyor. Eski kral, Larsen’e 2012’de hediye ettiği 65 milyon euroyu 2014’te ayrılınca istemiş ama geri alamamış. Bu nedenle istihbaratın tacizine hedef olduğunu söyleyen iş kadını, “Carlos eşi Sofiya’yı sürekli aldatıyor” demişti. 5 bin kadınla birlikte olduğu söylenen eski kralın çapkınlığının tahttayken devlet sorunu haline geldiği de söyleniyor. İspanya’da Carlos hakkında yolsuzluk soruşturması da açılmıştı.

"SONUN DİANA GİBİ OLUR"

İspanya’da eski polis şefi Jose Manuel Villarejo, ulusal istihbarat teşkilatı CNI’ın eski başkanı General Felix Sanz Roldan’ın Corinna Larsen’i “Senin sonun da İngiliz Prenses Diana gibi olur” sözleriyle tehdit ettiğini ileri sürmüştü. Roldan bu nedenle Villarejo’ya “iftira davası” açılmıştı. . Roldan bu nedenle Villarejo’ya “iftira davası” açılmıştı. Corinna Larsen, İspanya’nın başkenti Madrid’de görülen iftira davasının önceki günkü duruşmasına video konferans yöntemiyle katılmıştı. 2008 yılından bu yana Monako’da yaşayan Corinna Larsen duruşmada şu iddialarda bulunmuştu: 

Haberin Devamı

Eski kral Juan Carlos ile aşk ilişkim 2012 yılında bitti. Ama kralın ve kraliyet ailesinin ‘mali ve iş anlaşmaları’ hakkında aldığım hassas belgeler nedeniyle CNI ajanları tarafından Monako’daki ofisim basıldı

Bu olaydan bir ay sonra Mayıs 2012’de kralın talimatıyla Roldan tarafından Londra’daki bir otelde doğrudan tehdit edildim. General Roldan bana uymam gereken çeşitli talimatlarda bulundu. Talimatlarına uymazsam, benim ve çocuklarımın can güvenliğini garanti edemeyeceğini söyledi. Bu olaydan sonra İsviçre’deki evime gittiğimde, Prenses Diana’nın ölümüyle ilgili bir kitabın sehbama bırakıldığını gördüm. Ertesi gün ise bilinmeyen telefon numarasından arandım. Telefondaki kişi bana İspanyolca ‘Biliyor musun Monako ile Nice arasında çok sayıda tünel var’ dedi. Yani beni Diana gibi trafik kazasına kurban gitmekle tehdit etti. Bu durum içinde bulunduğum tehlikenin ve tehditlerin ciddiyetini gösterdi.” Villarejo’yu kendisine iftira atmakla suçlayan Roldan, Larsen’i tehdit ettiği suçlamalarını reddederken dava sürüyor.

Haberin Devamı

Eski sevgili korkudan malikânesini satıyor

‘ŞÜPHELİ’ BİR TRAFİK KAZASI

Prenses Diana, İngiltere Veliaht Prensi Charles ile olaylı bir evlilik yaşadıktan sonra 1995’te ayrıldı, 28 Ağustos 1996’da da boşandı. Prenses Diana ve aşk yaşadığı Mısır asıllı Arap iş adamı Dodi el Fayed, 31 Ağustos 1997’de Paris’te bulundukları aracın bir tünelin duvarına çarpmasıyla öldü. Aracı kullanan Fransız şoför de hayatını kaybetti. Bunun üzerine Diana ve sevgilisinin İngiliz istihbaratı tarafından kurgulanmış bir kazada öldükleri iddiaları ortaya atıldı. Yapılan araştırma sonunda ise olayın kaza olduğu açıklandı.