Dünya 'Evet' demeye hazırlanan geline kelepçe şoku! En mutlu günü kabusa döndü

'Evet' demeye hazırlanan geline kelepçe şoku! En mutlu günü kabusa döndü

16.01.2024 - 16:13 | Son Güncellenme:

Müstakbel damatla evlenmeye hazırlanan gelin adayı, kendini bir anda kelepçeli bir halde karakolda buldu.

Evet demeye hazırlanan geline kelepçe şoku En mutlu günü kabusa döndü

130 milyona yakın nüfusuyla Orta Amerika'da yer alan Meksika, kartellerin yönettiği bir ülke haline geldi. Uzun yıllardır Körfez ve Sinao karteli arasındaki çekişmeler nedeniyle bölgeden gelen vahşet haberleri sık sık dünya medyasında ses getiriyor. Sinao ve Körfez kartelinin yanı sıra ülkedeki en acımasız gruplardan biri de CDG olarak da bilinen "Yeni nesil kartel" grubu.

Haberin Devamı

Evet demeye hazırlanan geline kelepçe şoku En mutlu günü kabusa döndü

EVLENMEYE HAZIRLANAN GELİNE BASKIN

Yerel basına bugün yansıyan haberlerde ise Meksikalı bir gelinin başına gelenler yer aldı. Uzun süredir birlikte olduğu ve kartel ile ilişkisi olduğunu bildiği sevgilisiyle evlenmek üzereyken baskına uğrayan ve salondan kelepçeyle çıkarılan genç kadının gelinlikle tutuklanması dünyada ses getirdi. Nancy N. isimli kadın, 'Fare' lakaplı kartel üyesiyle birlikteliğini tam resmileştirecekti ki polis baskın düzenledi. Gelin ve damadın yanı sıra 4 kişi daha adam kaçırma ve uyuşturucu üretmek suçundan tutuklandı.

Evet demeye hazırlanan geline kelepçe şoku En mutlu günü kabusa döndü

 "TAVUK" İTİRAF ETTİ

Polis tarafından gözaltına alınan ve adı Santiago N. olarak belirlenen şüphelilerden biri kurbanları kamyon yoluyla kaçırdıklarını itiraf etti. 'Tavuk' lakaplı Misalesen N. ise ekibiyle birlikte bölgedeki gasp faaliyetlerinden sorumlu olduğunu kaydetti. Şüphelilerin, Ocak ayının başlarında Güney Meksika'da bir drone ile altı kişiyi öldürmekle suçlanan "La Familia Michoacana" olarak bilinen bir uyuşturucu karteliyle bağlantılı olduğuna inanılıyor.