Dünya Geçen sene ölen kadının kafasını çaldılar! Korkunç ritüel

Geçen sene ölen kadının kafasını çaldılar! Korkunç ritüel

29.07.2023 - 13:22 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sene öldürülen 31 yaşındaki genç kadının hayatını kaybettikten neredeyse 1 yıl sonra başına akıllara durgunluk verecek bir olay geldi.

Geçen sene ölen kadının kafasını çaldılar Korkunç ritüel

Brezilya'da yaşanan ve son günlerin en korkunç olaylarından biri olarak kayıtlara geçen gelişme yerel medyanın yanı sıra kısa sürede dünya basınında da infial yarattı. Söz konusu olayın başrolünde ise geçtiğimiz yılın Ağustos ayında kayınbiraderi tarafından tüfekle vurulan 31 yaşındaki Sabrina Tavares var.

Haberin Devamı

BALYOZLA KIRDI

Yerel basında polisin verdiği ifadeye göre mezarlığa gelen kimliği belirsiz bir kişi önce bölgede keşif yaptı ve hiçbir şey yapmadan ayrıldı. Ertesi gün tekrar Sabrina'nın kabrine gelen kişi, balyozla mezarı kırmaya başladı. Bir süre sonra mezarda Sabrina'ya ulaşan şahıs, akıllara durgunluk verecek bir görüntüye imza attı.

Geçen sene ölen kadının kafasını çaldılar Korkunç ritüel

POLİS AİLEYE 40 GÜN SONRA SÖYLEDİ

Polis, söz konusu şahsın kesici aletlerle Sabrina'nın cesedinden kafasını kestiğini açıkladı. Yetkililere göre bunun tek nedeni dini bir ritüel. Polisin aileye, Tavares'in kafasının dini bir ayin gerçekleştirmek isteyen kişiler tarafından koparıldığını söylemesi 40 gün sürdü.

Geçen sene ölen kadının kafasını çaldılar Korkunç ritüel

OLAYIN GEÇMİŞİ

2016'da eşini kaybeden Sabrina, bir süredir evindeaa sevgilisi olduğu öne sürülen kişiyle yaşıyordu. Ayrıca Sabrina eşinden kalan emekli maaşını da kullanıyordu. Bu duruma sinirlenen Matheus Da Silva isimli şahıs gece gizlice girdiği evde Sabrina'ya 6 el ateş etti. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Matheus Da Silva ise cinayet sonrası tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayı inceleyen Sivil Polis şefi José Salomao, Tavares'in kafasının kesilmesinin bir intikam eylemiyle bağlantılı olduğuna inanmıyor.

Geçen sene ölen kadının kafasını çaldılar Korkunç ritüel