Dünya Gelini düğünde rezil etti! 'Evet' demeden önce aldattığı anları herkese gösterdi

Gelini düğünde rezil etti! 'Evet' demeden önce aldattığı anları herkese gösterdi

16.06.2023 - 10:57 | Son Güncellenme:

ABD'de çekildiği öne sürülen bir düğün görüntüsünde 'Evet' demeye hazırlanan geline izletilen video hevesini kursağında bıraktı.

Gelini düğünde rezil etti Evet demeden önce aldattığı anları herkese gösterdi

Son yıllarda yapılan düğünlerde 'evet' demeden hemen önce arka planda bir video açılıyor. Görüntülerde genellikle söz konusu çiftin yaşadıkları, gezdikleri yerler ve duygusal görüntüleri yer alıyor. Gün içerisinde sosyal medyaya yansıyan bir görüntüde ise yine benzer bir video öncesi hazırlık yapıldığı görüldü. 'Evet' demeye hazırlanan gelin adayı, damadın ona kurduğu plana dair en ufak bir fikri dahi yoktu.

Haberin Devamı

Gelini düğünde rezil etti Evet demeden önce aldattığı anları herkese gösterdi

'SENİ GERÇEKTEN SEVİYORUM'

Nikah memurunun 'evliliğe itiraz eden biri var mı?' sorusunun üzerine söz alan damat, görevliye baktı, elini kaldırdı ve 'Söylemek istediğim bir şey var' dedi. Geline gülümseyerek bakan damat, 'Seni seviyorum; seni gerçekten seviyorum. Seninle konuşmak istediğim bir şey var ama bunu ifade edecek kelimeleri bulamadım. Bu yüzden, bunu sana anlatmanın en iyi yolunun, göstereceğim' ifadelerini kullandı.

REAKSİYONU OLAY OLDU

Daha sonra arkada açılan videoda gelinin damadı başka bir başka bir adamla aldattığı görüntüler yayınlandı. Gelin ise o anlarda yüzünü düğün çiçeği ile kapattı. Damadın gelinin ağlamasına verdiği reaksiyon ise dikkatlerden kaçmadı.

Gelini düğünde rezil etti Evet demeden önce aldattığı anları herkese gösterdi

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Söz konusu görüntüler TikTok üzerinden düğüne gelen bir davetlinin kamerasına yansıdı. O anlara kullanıcılar büyük tepki gösterdi. Birçok kullanıcı damada destek mesajları gönderdi. Bir kullanıcının 'Aldattığı için utanmıyor, filmde olduğu ve yakalandığı için utanıyor' yorumu ise büyük beğeni topladı.