Dünya 18 yaşında kör ve sağır kaldı! Nedeni 400 liralık bir iddia

18 yaşında kör ve sağır kaldı! Nedeni 400 liralık bir iddia

11.04.2023 - 10:50 | Son Güncellenme:

ABD'de yolda yürürken saldırıya uğrayan genç, hem sağır hem de kör kaldı. Olayın detayları ise skandalın daha da gündeme gelmesini sağlayacak cinsten.

18 yaşında kör ve sağır kaldı Nedeni 400 liralık bir iddia

 Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennessee eyaletinde korkunç bir olay yaşandı. Söz konusu gelişmenin detayları ise pes dedirtti. Tennessee'de gelecek vaat  eden bir beyzbol oyuncusu 18 yaşındaki Kelsey Moore, bir iddia sonucunda hastanelik oldu.

Haberin Devamı

Evinden Collinwood Lisesi'ne giden Kelsey'e bir grup genç saldırdı. Saldırı sonucu feci şekilde dövülen Kelsey'in boynu kırıldı, bir gözü kör kaldı ve duyma sorunları yaşamaya başladı.

SKANDAL İDDİA

Kavganın çıkma sebebi ise iki arkadaş arasında girilen bir iddia. 18 yaşındaki, Luke Makara girdiği 20 dolarlık ( 400 lira) iddia sonucu Kelsey'e saldırdı ve kafasına defalarca vurdu ve genç adamı resmen öldüresiye dövdü.

18 yaşında kör ve sağır kaldı Nedeni 400 liralık bir iddia

REKOR SEVİYEDE TAZMİNANT

Aileden yapılan açıklamada ise çocuklarının yaşadıkları sonrası sık sık panik atak geçirdiğini ve tanımadığı insanları görünce korkuya kapıldığını aktardı.

Öte yandan aile, Kelsey'in tedavisi için 1 milyon doların üzerinde bir maddi dava açarken Kelsey'in kendisi 5 milyon dolarlık bir dava açtı. Mahkeme belgelerinde ise saldırıyı filme alan bir kişi ve sivil komployla suçlanan 16 kişinin adı yer aldı.