Dünya Genç kızı göğsünden okla vurdu! İlk atışı kaçırınca silah çekti

Genç kızı göğsünden okla vurdu! İlk atışı kaçırınca silah çekti

27.04.2023 - 09:43 | Son Güncellenme:

Avustralya'da yaşanan ve 15 yaşındaki bir kızın feci şekilde oklanmasıyla sonuçlanan gelişme dünyada ses getirdi. Geçtiğimiz yıllarda meydana gelen olaya karışan şahsın aldığı ceza da belli oldu.

Genç kızı göğsünden okla vurdu İlk atışı kaçırınca silah çekti

Avustralya'nın batısında Booval bölgesinde meydana gelen gelişme kan dondurdu. 28 yaşındaki Benjamin Jeremy Bourke isimli şahıs Bundamba'daki evinden ok, yay, iki bıçak ve üç küçük balyozla silahlı olarak ayrıldı.

Haberin Devamı

İLK ATIŞTA VURAMADI

Bölgede bulunan bir süpermarkete giden Bourke yanında getirdiği ok ve yay ile resmen dehşet saçtı. Marketin bisikletlerin park edildiği yerde oklarını atmaya başlayan Bourke, ilk saldırısında genç kadını hafif yaraladı. Polisin verdiği bilgilere göre atılan ilk ok genç kızın kolunu sıyırıp geçti.

GÖĞSÜNE SAPLANDI

Korkudan marketin içine kaçan genç kızı takip etmeye devam eden Bourke, genç kadını oklamaya devam etti ve bir de silah çekti. Bu sefer göğsünden ve sol elinden vurulan kadın ağır yaralanmasına rağmen kaçmayı başardı.

Genç kız gövdesine saplanmış okla süper markette panik halinde yardım istemeye başladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi. Ekipler gelmeden süpermarketteki iki kişi Bourke'ye saldırdı ve onu etkisiz hale getirdi.

Haberin Devamı

Genç kızı göğsünden okla vurdu İlk atışı kaçırınca silah çekti

ALDIĞI CEZA BELLİ OLDU

Gözaltına alınan ve bir süre sonra mahkemeye sevk edilen Bourke'nin aldığı ceza belli oldu. Mahkeme, Bourke'ye karma kişilik bozukluğu teşhisi konulduğunu ve düzenli bir esrar kullanıcısı olduğunu duyurdu.

Davanın savcısı Le Grand, bu sağlık sorunlarının suç işlemesine 'katkıda bulunan bir faktör' olsa da, Bourke'nin eylemlerinin ve sonuçlarının gayet iyi farkında olduğunu söyledi. Yargıç Tom Sullivan, Bourke'u 10 yıl altı ay hapis cezasına çarptırdı.