Dünya Genç kızın feci sonu! Küvette akılalmaz bir nedenden dolayı öldü

Genç kızın feci sonu! Küvette akılalmaz bir nedenden dolayı öldü

05.05.2023 - 11:27 | Son Güncellenme:

Duş aldığı sırada aniden hayatını kaybeden İtalyan Maria Antonietta Cutillo dünya basınında gündem oldu. Olayın detayları ise bir hayli ilginç.

Genç kızın feci sonu Küvette akılalmaz bir nedenden dolayı öldü

İtalya'nın güneyindeki Montefalcione kentinde yaşayan Maria Antonietta Cutillo isimli genç kızın ölümü dünyada ses getirdi. Yerel basına göre genç kızın öldüğü sırada evde anne ve babası yoktu dolayısıyla kimse yardıma gelemedi.

Haberin Devamı

AKILLARA ZARAR ÖLÜM

Söz konusu olayda genç kız küvette duş alırken aynı zamanda telefonla arkadaşıyla konuşuyordu. Telefonun küvete düşmesi sonucu talihsiz kız elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Kaynaklar, Cutillo'nun babasının yerel bir kasap dükkanının sahibi olduğu bölgenin başkenti Irpinia'da iyi tanındığını söylüyor. Ailesinin bölgede iyi tanındığı Maria Antonietta Cutillo'nun trajik bir şekilde hayatını kaybetmesi kasaba halkını yasa boğdu. Polis ise şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlattı.

Genç kızın feci sonu Küvette akılalmaz bir nedenden dolayı öldü

BİR İLK DEĞİL

Öte yandan benzer bir olay 2020 yılında Fransa'da yaşandı. 15 yaşındaki Tiffany o dönem yine küvette duş alırken benzer bir sebepten ötürü öldü. Yetkililer genç kızın  sarj aletinin su ile temas etmesi sonucu hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

2019'da Amsterdam'da 13 yaşındaki bir kız, şarj olurken akıllı telefonunun banyoya düşmesi sonucu elektrik akımına kapılmıştı.

Gencin annesi, yüksek bir çığlık duyunca banyoya koştu ve kızını küvetten çıkarmayı başardı. Tedavisinin ardından taburcu olan kız, o dönem geçici bir hafıza kaybı yaşadı.