Dünya Gözü dönmüş sevgiliden 6 saat süren işkence! Söylediği 5 söz hayatını kurtardı

Gözü dönmüş sevgiliden 6 saat süren işkence! Söylediği 5 söz hayatını kurtardı

10.05.2023 - 16:55 | Son Güncellenme:

Yüzüne köpek dışkısı sürdü, gözlerine saç kremi döktü, yetmedi saatlerce dövdü! Ancak genç kadın taksi şöförünün kulağına o sözcükleri fısıldamasaydı belki de şu an hayatta olmayacaktı! 26 yaşındaki iki çocuk annesine, sevgilisinin yaptıkları korku filmlerini aratmadı.

Gözü dönmüş sevgiliden 6 saat süren işkence Söylediği 5 söz hayatını kurtardı

Derleyen: Fazilet Şenol / Milliyet.com.tr - 26 yaşındaki Rosie Frankish, partneri Little ile yedi buçuk yıl önce İngiltere, Warrington'da tanıştı. Hamileydi ve bebeğin babasından yeni ayrılmıştı. Kısa bir süre sonra Daniel Little'a tanıştı. Kendisinden 18 yaş büyük olan bu adam ona güven veriyordu. Rosie'ye pek çok iltifat ediyordu, sevimliydi, çok şakacı ve kendinden emin bir adam gibi duruyordu. Rosie'nin bebeği doğduğunda da destekleyici ve sevecen bir baba olacak gibi davranıyordu. Ancak çiftin bu huzurlu günleri çok uzun sürmedi.

Haberin Devamı

Gözü dönmüş sevgiliden 6 saat süren işkence Söylediği 5 söz hayatını kurtardı

34 yaşındaki Daniel Little, bir süre sonra Rosie'ye şiddet uygulamaya başladı. Rosie her geçen gün yaşadıklarının son olduğuna belki bir gün Daniel'in değişeceğine inanarak ilişkisine devam etme kararı aldı, ta ki o gün yaşayacaklarına kadar. 

İki çocuk annesi Rosie Frankish, sevgilisi Daniel Little tarafından o gün 6 saat süren bir saldırıya maruz kaldı. Bu saldırı içinde yüzüne köpek dışkısı sürmesinden gözlerine saç kremi dökülerek darp edilmesine kadar korkunç anlar yaşadı. Daniel'in zorla evine girmesinin ardından başlayan uzun çile, Rosie'nin dövülmesine ve yaralanmasına neden oldu.

'SADECE SÜR, ŞİMDİ'

Yaşadıklarını, "O gece beni öldüreceğini düşündüm. Sonrasında aylarca morluklarım oldu. Taksi yolculuğu sadece 10 dakika kadar sürdü ama bana sonsuza dek gibi geldi. Aklım olasılıklarla yarışıyordu, kendimi yola atmayı ya da yardım için pencerelerden dışarı bağırmayı düşündüm" diyerek anlatan genç anne, eski sevgilisi taksiden indiğinde taksi şöförüne "Şimdi sadece sür, sadece git" diyerek hayatını kurtardı.

Haberin Devamı

Gözü dönmüş sevgiliden 6 saat süren işkence Söylediği 5 söz hayatını kurtardı

34 yaşındaki eski sevgili Daniel Little, fiili bedensel zarara ve hapis cezasına neden olan saldırıyı kabul ettikten sonra geçen hafta Liverpool Kraliyet Mahkemesi'nce tutuklanarak 3 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

'HER ZAMAN DEĞİŞECEĞİNE İNANDIM'

Rosie, Little'ın tüm kıyafetlerini kesmesi, pasaportunu yırtması ve onu bütün gece uyanık kalmaya zorlaması da dahil olmak üzere yıllarca korkunç tacizde bulunduğunu açıkladı. Daniel Little o kadar kıskançtı ki bir zamanlar Rosie ile aralarında ilişki olduğunu düşündüğü adama saldırıp bunu yaptığını göstermek için de sevgilisine kanlı ellerinin fotoğrafını gönderdi. Rosie Frankish ise tüm bu yaşadıklarıyla ilgili hissettiklerini şöyle ifade etti:

"Beynimi tamamen yıkadığım noktaya kadar son derece kontrolcüydü. Dünyamın onunla başlayıp onunla bittiğini sanıyordum. Şiddet içeren bir ilişkinin içine hapsolmuşsanız, insanların çekip gitmeniz gerektiğini söylemesi yeterli değil. O kişiye karşı bir bağlılık ve bağımlılık hissediyorsunuz ve onların gerçekliğini göremiyorsunuz. Her zaman değişeceklerine, bu saldırının son olacağına inanıyorsun."