Dünya Hadid ailesinde büyük kavga

Hadid ailesinde büyük kavga

30.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Manken Gigi Hadid’in sevgilisi, şarkıcı Zayn Malik ile annesi Yolanda Hadid mahkemelik oldu. Gigi sevgilisinden ayrılırken annesi, “Zayn bana şiddet uyguladı ve küfretti” dedi

Hadid ailesinde büyük kavga

DIŞ HABERLER - ABD’li ünlü manken Gigi Hadid (26) ile 6 yıllık sevgilisi, İngiliz vatandaşı şarkıcı Zayn Malik’in (28) ayrıldığı açıklandı. Bir yaşında Khai adında bir kızları olan ve 2015’ten beri bir darılıp bir barışan çiftin ayrılığı, Gigi’nin annesi Yolanda Hadid’in dün “Zayn bana vurdu ” demesiyle gündeme geldi. Mahkemeye yansıyan kavgaya göre, Yolanda Hadid (57) kızı evde yokken Zayn Malik ile tartıştı. Bu sırada Malik yere ittiği Yolanda Hadid’e küfretti. Sözlü tacizle suçlanan ve 3 aylık denetim kararıyla serbest bırakılan Zayn Malik ise Yolanda Hadid ile “ağır sözlerin söylendiği” bir tartışma yaşadıklarını ama asla ona vurmadığını açıkladı. Şarkıcı, Twitter’da yaptığı açıklamada, kızları Khai’ye iyi bir ebeveyn olmak için ailenin huzurunu sağlamaya ve kızlarının zarar görmemesi için sorunların “gizli” kalmasına çabaladığını belirtti. Zayn Malik ayrıca Yolanda Hadid’in söz konusu tartışmayı ve Gigi Hadid ile olan özel hayatını basına “sızdırdığını” ima ederek tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Annesi sızdırıyormuş!

Annesi ve partneri arasındaki tartışmanın ardından Gigi Hadid ise sözcüsü aracılığıyla “Gigi, yalnızca kızı Khai için en iyisine odaklanmıştır. Bu süre zarfında mahremiyet istiyor” açıklamasını yayımladı. Ailenin bir yakını, çiftin arasının, Gigi Hadid’in hamileliğini kızları doğana kadar gizleme kararına rağmen Yolanda Hadid’in bebek haberini basına açıklaması nedeniyle açıldığını ve bir daha da ilişkilerinin düzelmediğini öne sürdü. Bu kaynak ayrıca, Zayn Malik’in mahremiyet ve ebeveynlik anlayışıyla, sık sık evlerine gelen Yolanda Hadid’in zihniyetinin uyuşmaması nedeniyle de ailede huzursuzluk olduğunu söyledi. Gigi Hadid’in manken kardeşleri top model Bella Hadid ve Anwar Hadid de Zayn Malik’i Instagram’da takip etmeyi bıraktı.