Dünya Hastane kayıtlarına ulaşmaya çalıştılar!

Hastane kayıtlarına ulaşmaya çalıştılar!

21.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Aralık ayından bu yana kamuoyunun karşısına çıkmayan İngiltere Veliaht Prensi William’ın eşi Prenses Kate’in, 17 Ocak’ta karnından ameliyat olduğu ve bir süre dinleneceği bildirilmişti. Ama Kate’in (42) ortada görünmemesi üzerine sosyal medyada komplo teorileri çığ gibi büyümüştü.

Hastane kayıtlarına ulaşmaya çalıştılar

NEVSAL ELEVLİ/LONDRA - Prensesin hafta sonunda eşiyle neşeli bir şekilde görüntülenmesi bile sosyal medya dedikodularını durduramadı.

Haberin Devamı

Bu merakın Kate’in ameliyat olduğu hastanedeki personeli de illegal yöntemlere ittiği açıklandı. Kate’in karın ameliyatının yapıldığı London Clinic’te bazı çalışanların prensesin sağlık durumuyla ilgili çok özel tıbbi kayıtlara ulaşmaya çalıştığı ifade edildi.

Raporların ortaya çıkması üzerine Kate’in gizlilik ihlalinin kurbanı olduğu bildirildi. London Clinic yönetimi ise olayla ilgili soruşturma başlattıklarını duyurdu. William ile Kate’in yaşadığı Kensington Sarayı, soruşturmanın kliniğin iç meselesi olduğunu belirtirken başka açıklama yapmadı.

'GÖRÜNMEZSEN İNANMAZLAR'

Sosyal medya, bir süredir halkın karşısına çıkmadığı için İngiliz Prenses Kate hakkında dedikodu üretiyor. Ama kraliyete yönelik ‘görünme’ baskısı geçmişte de vardı. 2022’de ölen İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth de “İnsanların sana inanmaları için onlara görünmen gerekiyor” demişti. Kate’in de ameliyatının başarılı geçtiği, 17 Nisan’a kadar resmi görevde olmayacağı açıklansa da meraklı kamuoyu, sosyal medyada dedikoduyu kaynatıyor!