Dünya Hostesliği bırakıp evlendi! Şimdi kocası olmadan evden çıkamıyor

Hostesliği bırakıp evlendi! Şimdi kocası olmadan evden çıkamıyor

01.09.2022 - 12:37 | Son Güncellenme:

27 yaşındaki genç kadın, eşiyle evlendiğinde uğruna kariyerini bıraktığı kişinin aslında bambaşka biri olduğunu anladı. Ama artık çok geçti. Bir gezginle evlenmek için hostes olarak çalıştığı eski hayatından vazgeçen kadın, artık onsuz evden bile çıkamıyor.

Hostesliği bırakıp evlendi Şimdi kocası olmadan evden çıkamıyor

27 yaşındaki Salford'lu Holly Joyce, Eylül 2019'da Dougie ile tanıştıktan sonra hayatı bir daha eskisi gibi olmadı. Eldivensiz dövüşçü olan Dougie ve Holly, Instagram'da birbirleriyle flört ettikten sonra, Eylül 2019'da Manchester'daki lüks bir restoran olan San Carlos'ta buluştu ve ilk randevularına çıktı. Randevu çok iyi geçti ve Dougie'ye göre, Holly ile evleneceğini ilk görüşmeden biliyordu.

Haberin Devamı

ÜÇ YILLIK FLÖRTÜN ARDINDAN EVLENDİLER

Ve Dougie'nin tahmini, Aralık 2020'de kızları Oceanna'nın cinsiyetini açıklama partisinde tek dizinin üzerine çöktükten sonra doğru çıktı.

Bu yılın temmuz ayında, üç yıllık flörtün ardından, 60 bin sterline mal olan gösterişli bir törenle evlendiler. Holly'nin sadece özel olarak dikilmiş gelinliği bile tek başına 12 bin sterlin değerindeydi. Abartılı Calla Blanche elbisesi gelin için özel olarak yapıldı ve yapımı bir yıldan fazla sürdü.

ULTRA LÜKS DÜĞÜN

Hostesliği bırakıp evlendi Şimdi kocası olmadan evden çıkamıyor

Konuklara muslukta şampanya ikram edildi. Ayrıca gelin ve damat, Manchester'daki Gorton Manastırı'ndaki törene Rolls Royce marka lüks araçla geldi. Çiftin ilişkisi başladıktan sonra, Holly'nin ailesinin kızlarının bir gezginin partneri olarak yeni yaşam tarzına alışması biraz zaman aldı. Özellikle Holly'nin vefat eden babası Hugo, Dougie'nin 3D Dövüş Kulübü'nün sahibi olarak kariyeri konusunda endişeliydi.

Haberin Devamı

Kendisi de eski bir dövüşçü olan Hugo, kızını sporun riskleri konusunda uyardı; Çünkü Dougie'nin camiadaki şöhreti, diğer dövüşçülerin sık sık ona meydan okuması anlamına geliyordu.

"ERKEKLER DIŞARI ÇIKABİLİR, KADINLAR ÇIKAMAZ"

Kocası için mesleğini bırakıp "ev hanımı" olan Holly'nin kocasına bakması ve onu mutlu etmek için ne isterse yapması bekleniyor ve kocası olmadan nadiren dışarı çıktığını söylüyor.

Hostesliği bırakıp evlendi Şimdi kocası olmadan evden çıkamıyor

O erkek, yani isterse dışarı çıkabilir, ama ben kadınım, bu yüzden sadece onunla çıkabiliyorum.

Bazen kuaföre ya da dükkanlara Dougie olmadan çıktığını söyleyen Holly, eğer tek başına dışarı çıkarsa kocasının güvenliği için endişelendiğini açıkladı. Bu nedenle dışarı çıkmak isterse, Dougie'ye haber verecek ve kocası ona eşlik edecek.

"BANA PAHALI HEDİYELER ALIYOR"

Holly, rahmetli babasının endişelerini ve kocasının refahıyla ilgili endişelerini paylaşırken, eşinin her eldivensiz dövüşünden sonra evde balonlar, kek ve sevdiği yemeklerle onu karşıyor.

Hostesliği bırakıp evlendi Şimdi kocası olmadan evden çıkamıyor

Ailesinin endişelerine rağmen Holly, ilk günden itibaren kendini yeni yaşam tarzına adadı ve 56 yaşındaki kayınvalidesi Margaret ile anında bağ kurdu. Holly, Dougie'nin ona 'bir prenses gibi' davrandığını ve aileye öncelik verdiğini söyledi. Kocasına aşık olmasının bir nedeni olarak da onu şımartmasını gösterdi: Canı istediği zaman çiçekler ve lüks tasarımcıların imzasını taşıyan ürünleri satın alması da ekledi.

Haberin Devamı

'O mutluysa ben de mutluyum' diyen Holly ve Dougie'nin aşk hikayesini anlatan belgesel, The Joyce Family Documentary adında bir filme de konu oldu.