Dünya Hz. İsa'yı taklit etmek için çöle gitti! 25 gün sonra ölü bulundu

Hz. İsa'yı taklit etmek için çöle gitti! 25 gün sonra ölü bulundu

18.02.2023 - 12:17 | Son Güncellenme:

Mozambik'li bir papaz İncil'de bahsedilen HZ. İsa'nın 40 gün aç ve susuz yaşamasını tekrarlamak için çöle gitti. Barajah isimli şahsın sonu ise dünyada gündem oldu.

Hz. İsayı taklit etmek için çöle gitti 25 gün sonra ölü bulundu

Afrika kıtasında bulunan Mozambik'te meydana gelen olay dünyada gündem oldu. Söz konusu olayda , isimli papazın, ilginç bir deneme sonrası hayatını kaybetmesi yer aldı.

Haberin Devamı

40 GÜN AÇ VE SUSUZ KALMAK İÇİN ÇÖLE GİTTİ

Hz. İsa'nın izinden gitmek isteyen İngilizce öğretmeni ve aynı zamanda papaz olan Barajah, ülkesinde bulunan bir çöle giderek 40 gün aç ve susuz kalmayı denedi. İncil'de Hz İsa'nın yaptığı söylenen olay, Barajah için hiç de istediği gibi gitmedi.

ORGANLARI İFLAS EDİNCE ÖLDÜ

39 yaşındaki Barajahın, 20. günden itibaren yürüyemediği, ve kilo kaybından dolayı tanınmaz hale geldiği belirtildi. Akrabaları tarafından zorla hastaneye götürülen Barajah'ın burada iç organlarının iflas ettiği saptandı. Serumlar ve bir dizi umut verici sıvı gıda ile rehidrate edilen Barajah, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen rağmen hayatını kaybetti. 

2015'DE DE BENZER BİR ÖLÜM YAŞANDI

Akrabaları tarafından sık sık oruç tuttuğu belirtilen Barajah'ın hiçbir zaman böyle bir denemeye girişmediği belirtildi. Öte yandan bölgede 2015 yılında benzer bir girişim daha yaşanmış ve yine ölümle sonuçlanmıştı.