Dünya İğrenç intikam böyle ortaya çıktı! Eski karısının mezarına her gün gitmesinin tek sebebi var

İğrenç intikam böyle ortaya çıktı! Eski karısının mezarına her gün gitmesinin tek sebebi var

27.09.2022 - 16:45 | Son Güncellenme:

Yaşlı adam 48 sene önce boşandığı karısının mezarına her gelişinde yaptıklarıyla herkesi dehşete düşürdü! Annelerinin mezarına yerleştirdikleri gizli kamera sayesinde tüm gerçekleri açığa çıkaran çocukları ise izledikleri görüntüler karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar.

İğrenç intikam böyle ortaya çıktı Eski karısının mezarına her gün gitmesinin tek sebebi var

Derleyen: Gonca Kocabaş / Milliyet.com.tr - ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşayan 66 yaşındaki Linda Louise Torello, uzun bir süre hastanede tedavi gördükten sonra 2017 yılında hayatını kaybetti. Kanser hastalığı nedeniyle uzun yıllar boyunca hayat savaşı veren Torello, arkasında yaslı bir aile bıraktı. Başta Torello'nun 43 yaşındaki oğlu Michael Murphy olmak üzere tüm sevdikleri kadının mezarını düzenli olarak ziyaret etmeye başladı. Annesinin hayatını kaybetmesinden sonra depresyon sürecine giren Murphy ise annesinin mezarını en çok ziyaret eden kişiydi. Her gün annesinin mezarına çiçek bırakan Murphy, annesinin mezarı başında sessizce oturduğu bir anda bir poşet fark etti. Torbanın içinde dışkı vardı ve annesinin mezarının yakınına bırakılmıştı. Sinirlenerek torbayı uzak bir noktadaki çöpe atan Murphy, bir sonraki gün mezarlığa geldiğinde ise büyük bir şok yaşadı.

Haberin Devamı

İğrenç intikam böyle ortaya çıktı Eski karısının mezarına her gün gitmesinin tek sebebi var

O KİŞİYİ ASLINDA YAKINDAN TANIYORLARDI

Annesinin mezarına yürüyen Michael Murphy, bir önceki gün çöpe attığı dışkı dolu bir torbayla karşılaştı. Aynı sahne bir kez daha yaşanıyordu. Bir önceki gün köpek sahiplerinin yanlışlıkla bıraktığını düşündüğü dışkı dolu torba adeta özellikle annesinin mezarlığının yanı başına bırakılmış gibiydi. Durumdan şüphelenen Murphy, bir kez daha poşeti çöpe attı ve sabırla bir sonraki günü bekledi.

Murphy, bir sonraki gün üçüncü kez aynı dışkı dolu poşetle karşılaşan Murphy, artık birilerinin özellikle annesinden intikam almaya çalıştığına, bilinçli olarak annesine ve ailesine saygısızlık yaptığına emin oldu. Murphy haklıydı. Birileri annesinden intikam almak istiyordu. Üstelik bu isim yine aile içinden biriydi, o kişiyi aslında yakından tanıyorlardı.

GÖRÜNTÜLERİ İZLERKEN ŞOKE OLDULAR

Dışkı dolu torbanın gizemini çözmeye karar veren ve annesine yapılan saygısızlığın peşine düşen Michael Murphy, kafasındaki soru işaretlerini ve üzüntüyü mezarlık görevlileriyle başladı. Mezarlık görevlileri durumu yetkili birimlerle paylaştı ve Murphy için özel bir izin verildi. Annesinin mezarına yapılan saygısızlığı çözmeye adeta ant içen Murphy, önce bir kamera satın aldı, daha sonra bu kamerayı annesinin mezarına yerleştirdi.

Haberin Devamı

İğrenç intikam böyle ortaya çıktı Eski karısının mezarına her gün gitmesinin tek sebebi var

Akşam ve gece boyunca mezarlıktaki görüntüleri kaydeden kamera, dışkı dolu torbanın gizemini ortaya çıkartacaktı. Kamera görüntülerini izleyen Murphy, karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Görüntüleri birlikte izlediği kız kardeşi ise gözyaşlarına boğuldu. Görüntülerdeki adam bir süre boyunca annesiyle evli kalan ve 48 yıl önce boşanan eski üvey babalarıydı. Bu adamdan yıllar önce hamile kalan anneleri çocuğunu düşürmüştü ama zaten adam da bir çocuğun sorumluluğunu almak istemiyordu. Onunla ilgili bildikleri tek detay buydu.

Eski üvey babası her sabah erken saatte Michael Murphy'den sonra mezarlığa gidiyor ve Torello'nun mezarına idrarını yapıyordu. Görüntülerdeki adamın üvey babası olduğuna uzun bir süre inanamayan Murphy, yaşadığı şaşkınlığı şu sözlerle anlattı:

"1976 yılından bu yana ailemden hiçbir kimse bu adamla iletişime geçmedi. Annemin mezarını nereden bulduğunu bilmiyorum ama bunu keşfetmesi beni çok üzdü ve sinirlendirdi. Kamera kayıtları ortada. Bu adam her sabah erken saatte eşini arabada bırakıyor, daha sonra annemin mezarına gelip idrarını yapıyor ve bir torba dışkıyı bırakıp gidiyor."

'AİLEME VERDİĞİM SÖZÜ TUTMALIYIM'

Murphy dışındaki diğer aile üyeleri de yaşanılanlar karşısında adeta dehşete düştü. Çok sevdikleri Linda Louise Torello ile bir dönem evli kalan adamın böyle bir saygısızlık yapması karşısında öfkelenen aile bireyleri, sosyal medya üzerinden tek tek görüntüleri ifşa etti. Kısa sürede sosyal medyada viral olan olay basının da ilgisini çekti ve birçok haber sitesinde 'günün haberi' olarak kendine yer buldu.

Haberin Devamı

Muhabirlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Michael Murphy, basın mensuplarına, "Eğer olur da bir gün bu adamla tekrar karşılaşırsam umarım kendimi tutmayı başarabilirim. Onunla yüzleşmekten çok korkuyorum çünkü sakin kalabilmem çok zor olabilir. Ama yine de aileme verdiğim sözü tutmalıyım" diye konuştum.