Dünya İlişkiyi öğrenen Melania çılgına döndü! 'Beyaz Saray’ı terk edip, bir otelde geceledi’

İlişkiyi öğrenen Melania çılgına döndü! 'Beyaz Saray’ı terk edip, bir otelde geceledi’ 

22.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Birlikte olduğu Stormy Daniels’a susması için ödediği 130 bin doları “yasal masraf” olarak göstermekle suçlanan Donald Trump’ın eşi Melania Trump, bu ilişkiyi öğrenince Beyaz Saray’ı terk etmiş.

İlişkiyi öğrenen Melania çılgına döndü Beyaz Saray’ı terk edip, bir otelde geceledi’

ABD’de porno yıldızı Stormy Daniels, 2006’da eski başkan Donald Trump ile bir gecelik ilişki yaşadıklarını ve bunu açıklamaması için de kendisine sus payı olarak Trump’ın avukatı aracılığıyla 130 bin dolar (2.4 milyon TL) ödendiğini söylüyor. 2017 - 2021 yılları arasında ABD’nin 45. Başkanı olarak görev yapan Donald Trump (76) Stormy Daniels’a (44) kişisel çıkarı için yaptığı ödemeyi yasal masrafmış gibi göstermekle suçlanıyor. Bu nedenle hakkında savcılık tarafından “kayıtlarda sahtecilik yaptığı suçlamasıyla” savcılık tarafından uzun süredir soruşturma yürütülen Trump’ın gözaltına alınması ihtimali gündeme geldi. Eski başkan da yandaşlarına “Beni gözaltına alacaklar” diyerek isyan etmeleri çağrısında bulunurken eşi Melania Trump’ın bu konudaki tavrı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

İlişkiyi öğrenen Melania çılgına döndü Beyaz Saray’ı terk edip, bir otelde geceledi’


KORKTUĞU BAŞINA GELDİ

Trump’ın 2005’ten beri evli olduğu 3. eşi ve oğlu Barron’un annesi, Slovenyalı eski model Melania Trump’ın (52) çok sert tepki gösterdiği öne sürüldü. “Daily Mail” gazetesine göre, Melania Trump, 2018’de Stormy Daniels’a başkan tarafından sus payı ödendiğine dair haberler çıktığında ABD first lady’siydi ve durumu öğrendiğinde resmi başkanlık ikametgâhı Beyaz Saray’da çılgına döndü.

'AT SURATLI'

Öfkesine hâkim olamayarak apar topar Beyaz Saray’ı terk eden Melania Trump’ın geri dönmeyerek birkaç geceyi başkent Washington’daki lüks bir otelde geçirdiği belirtildi. Donald Trump “At suratlı” diye hakaret ettiği Stormy Daniels ile ilişkisini reddederken, aileye yakın bir kaynak şunları söyledi: “Donald’ın en korktuğu şey, Melania’nın bu durumu öğrenip kendisini terk etmesiydi, kısa süreliğine de olsa korktuğu başına geldi.”

Haberin Devamı

İlişkiyi öğrenen Melania çılgına döndü Beyaz Saray’ı terk edip, bir otelde geceledi’

TRUMP CEZA DAVASIYLA KARŞI KARŞIYA KALABİLİR

Donald Trump’ın Stormy Daniels ile “ilişkisi” sadece eşi Melania ile arasını açmadı. Trump, Daniels’a “sus payı verdiği” iddiasıyla ilgili soruşturmayı yürüten savcılığın iddianamesi açıklandığında, önemli bir ceza davasıyla da karşı karşıya kalacak. New York polisi de, Trump hakkında gözaltı kararı verilmesi ihtimaline karşı kentte olası protestolar için güvenlik önlemlerini artırdı. Manhattan’daki adliye binasının etrafına barikatlar kuruldu.

İlişkiyi öğrenen Melania çılgına döndü Beyaz Saray’ı terk edip, bir otelde geceledi’

İddianamenin kısa sürede açıklanması beklenirken, Trump suçlanırsa, hakkında ceza davası açılan ilk eski ABD Başkanı olacak. Ancak Trump, hem herhangi bir suçu hem de Daniels ile ilişkisini reddediyor ve suçlamanın siyasi olduğunu iddia ediyor. Daniels’a verdiği parayı ise varlıklı insanların bazen bir sorunu ortadan kaldırmak için ödediği bir “sıkıntı ödemesi” olarak nitelendiriyor. Eğer suçlu bulunursa Trump’ın avukatları eski başkanın gözaltına alınmasında standart prosedürlerin izleneceğini belirtti. Yani yaşadığı Florida’dan New York adliyesine getirilecek Trump’ın parmak izi alınıp, sabıka fotoğrafı çekilecek.