Dünya Jupiter'de UFO kazası! Dünya şaşkın

Jupiter'de UFO kazası! Dünya şaşkın

06.09.2023 - 10:05 | Son Güncellenme:

Güneş sisteminin en büyük gezegeni, dünyayı meteor yağmurlarından koruyan Jupiter'de kayıtlara geçen gizemli ışık dünya medyasında ilk haber oldu.

Jupiterde UFO kazası Dünya şaşkın

Uzun yıllardır dünyanın çeşitli yerlerinde görülen daire şeklindeki UFO'ları (Tanımlanamayan Uçan Cisimler) süper güç ABD ilk kez Mayıs ayında kabul etti. NASA tarafından düzenlenen basın toplantısında çeşitli UFO görüntüleri servis edildi ve bu cisimlerin varlığı ilk kez kabul edildi. Temmuz ayına geldiğimizde ise UFO'larla ilgili ABD Kongresi'nde bir açık oturum düzenlendi.

Haberin Devamı

'DÜNYA DIŞI SİLAHLAR VAR'

Cumhuriyetçiler’in çoğunlukta olduğu Temsilciler Meclisi’nin Denetim Komisyonu’nun Ulusal Güvenlik, Sınır ve Dışişleri alt komisyonu tarafından düzenlenen oturumda daha önce ABD ordusunda görev yapmış olan üç tanık ifade verdi. Yeminli ifadelerin ortak noktası tespit edilen cismin yuvarlak olduğu ve çok hızlı hareket ettiğiydi. Bir yetkili ise Washington'un uzaylılarla çoktan temasta olduğunu ABD'nin elinde dünya dışı varlıklara ait silahlar olduğunu aktardı.

UZAYDAN GELEN GİZEMLİ IŞIK

Bu gelişmeden tam bir ay sonra Hawaii'nin Maui Adası’nda orman yangınları patlak verdi. Sayısız insanın hayatını kaybettiği felakette gökyüzünden gönderilen bir ışık yerel halkın kamerasına yansıdı. Görüntüleri X platformunda paylaşan bir kişi 'Ağaçlar dışında her şey yandı, ancak bunu belirtme yoksa komplo teorisyenisin' dedi.

Haberin Devamı

Jupiterde UFO kazası Dünya şaşkın

JUPİTER'DE 'KAZA'

Bütün bu gelişmeler yaşanırken son olarak Jupiter gezegenini inceleyen amatör bir gözlemci parlak bir ışığı kaydetti. Söz konusu parlamanın nedeni henüz kesin olarak belirlenemedi. UFO, kuyruklu yıldız ve göktaşı ihtimalleri masaya yatırıldı. Söz konusu parlak ışık bağımsız gözlemciler tarafından da doğrulandı.

Güneş sistemimizdeki en büyük gezegen olan Jüpiter, güçlü çekim kuvveti nedeniyle sıklıkla kuyruklu yıldızlar ve asteroitler tarafından vuruluyor. Bu, dev gezegenin asteroit kuşağına yakınlığıyla daha da artıyor. Jüpiter'e kaydedilen son çarpışma ise Eylül 2021'de gerçekleşti. Konuyla ilgili dünyanın en büyük uzay araştırma kurumu olan NASA'dan ise henüz resmi bir açıklama gelmedi. Japonya'nın Kyoto Üniversitesi'nde çalışan bir uzman ise cismin en az 30-40 metre boyunda olduğunu tahmin ettiklerini bildirdi.