Dünya Karakolda toplu ilişki skandalı! Mesajlar her şeyi ele verdi

Karakolda toplu ilişki skandalı! Mesajlar her şeyi ele verdi

11.01.2023 - 12:33 | Son Güncellenme:

İki yıl önce polis kuvvetlerine katılan Maegan Hall, küçük kasabadaki karakolu alt üst etti. Kocasıyla 'açık evlilik' yaşayan kadın, meslektaşlarıyla defalarca ilişkiye girdi. Skandalın detayları arasında, gönderilen çıplak fotoğraflar ve üstsüz girilen havuzdaki dans da var.

Karakolda toplu ilişki skandalı Mesajlar her şeyi ele verdi

ABD'nin Tennessee eyaletindeki bir karakolda skandal bir olay yaşandı. Karakolda görevli polis Maegan Hall'ün, altı meslektaşı ile görev sırasında cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Amerikan New York Post gazetesi, polis Maegan Hall'ün eşi Jedidiah ile 23 Mayıs 2018 tarihinde evlendiğini ve çiftin 'açık evlilik' yaşadığını yazdı.

Polis kuvvetlerine 2021 yılında katılan Maegan Hall'ün, yaklaşık 40 bin nüfuslu La Vergne'deki küçük bir karakolda göreve başladı.

Görevine başlar başlamaz karakolu alt üst eden inanılmaz ilişkilere imza attı. Meslektaşlarına çıplak fotoğraflarının yer aldığı mesajlar gönderen polis, ayrıca üstsüz girdiği havuzda gösteri yaptı.

REZALETİN SONU YOK

New York Post, Maegan Hall'ün ilişkiye girdiği gerekçesiyle kovulan çavuşlar Lewis Powell ve Ty McGowan, polis memuru Juan Lugo ve dedektif Seneca Shields olduğunu aktardı. Polisler Patrick Magliocco ve Larry Holladay ise işlerini kaybetmeseler de uzaklaştırma cezası aldı.

Haberin Devamı
1/8

2/8

3/8

4/8

5/8

6/8

7/8

8/8

Polis Magliocco, bir futbol maçı izlerken kadın polisin meslektaşı Holladay'le öpüştüğünü gördüğünü söyledi. Dahası, Maegan Hall Larry Holladay'in eşi Amy ile de öpüştü. Polisin verdiği ifadeye göre, Holladay çifti de tıpkı Hall çifti gibi 'açık evlilik' yaşıyordu.

Polisin kocası Jedidiah, söz konusu akşamda Maegan'ın Hall çiftiyle öpüştüğünü gördü.

Holladay çiftiyle 'çoklu' ilişki yaşayan kadın polisin fazlasıyla alkol tükettiği ve psikolojisinin normal olmadığı da yine haberlere yansıyan detaylar arasında. Maegan Hall bir keresinde boş bir silahı şakağına dayayıp tetiği çekti ve nasıl bir ses çıkardığını duymak istedi.

Kovulan polisler arasındaki Lewis Powell, Hall'le ilişki yaşadığını reddetti ve kadın polisin çok sayıda partneri olduğunun herkes tarafından bilindiğini savundu. Powell, soruşturmayı yürüten savcıya meslektaşları Holladay ve McGowan'ın ismini verdi.

Larry Holladay, kadın meslektaşıyla çok sayıda ilişkiye girmekten sorgulandı. McGowan ise, Maegan ve Jedidiah çiftinin evine bir başka kadınla gidip yine 'çoklu' ilişki yaşadı.

Powell ve Magliocco ile yaşadığı ilişkileri itiraf eden Maegan Hall, sonrasında polis memuru Juan Lugo bir Go Cart merkezinde buluştu. İkili, bir motele giderek ilişkiye girdi.

New York Post gazetesi, küçük ilçedeki karakoldan tüm ABD'ye yayılan skandalda toplam sekiz polisin çeşitli cezalar aldığını belirtiyor.

Yazarlar