Dünya Kate’in dönüşü için özel ekip

Kate’in dönüşü için özel ekip

20.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

3 aydır görünmeyince komplo teorilerinin hedefi olan Prenses Kate’in kamuoyuna güçlü dönmesi için iletişim uzmanlarından ekip kuruldu.

Kate’in dönüşü için özel ekip

İngiltere Veliaht Prensi William’ın eşi ve üç çocuğunun annesi Prenses Kate (42) aralık ayından bu yana kamuoyunun karşısına çıkmadı. Kate’in 17 Ocak’ta hastanede karın ameliyatı olduktan sonra saraya döndüğü ve bir süre dinleneceği için görevlerini yapmayacağı bildirildi. Ama sosyal medya, Kate’in komada olduğundan eşi tarafından aldatıldığına, öldüğüne kadar çok sayıda komplo teorisi üretti. Prensesin paylaştığı aile fotoğrafına da montaj yaptığının ortaya çıkması iddiaları çığ gibi büyüttü.

Haberin Devamı

Halkla ilişkiler

Kate’in 17 Nisan’dan sonra Galler Prensesi olarak görevlerine döneceği ve halkın karşısına çıkacağı belirtildi. “The Mirror” gazetesine göre, prensesin dünya kamoyunun karşısına en iyi şekilde çıkması için iletişim uzmanlarından bir ekip kuruldu. Halkla ilişkileri çok iyi bildiği belirtilen ekipte yer alan uzmanlardan birinin Prens William’ın yeni özel sekreteri Yarbay Tom White, diğerinin diplomat Ian Patrick olduğu bildirildi. White daha önce William’ın babaannesi Kraliçe II. Elizabeth için çalışmış, Patrick de çok deneyimli.

İnanmadılar

The Sun gazetesi, Prenses Kate ile eşi, Prens William’ın geçen cumartesi Windsor’daki evlerinin yakınında çekildiği belirtilen görüntüler yayınladı. Görgü tanıkları da çiftin mutlu göründüğünü, neşeli olduklarını söyledi. Ama fotoğrafa inanmayan, hatta Kate’in dublörü olduğunu öne süren sosyal medya kullanıcıları, komplo teorileri üretmeye devam ediyor. Fotoğraftaki kadının da fazla zayıf olduğunu söylüyorlar. Kraliyet ise açıklama yapmıyor. - NEVSAL ELEVLİ/LONDRA

Haberin Devamı

Kate’in dönüşü için özel ekip

‘William ile ilişkim yok’

Prens William ile ilişki yaşadığı öne sürülen Rose Hanbury, suçlamalar üzerine sessizliğini bozarak, aşk iddialarını reddetti. Hanbury, avukatları aracılığıyla söylentilerin “tamamen yanlış” olduğunu söyledi. William ile Kate’in yakın çevresinden olan Hanbury (40) bir süredir aşk dedikodularının hedefinde bulunuyor.