Dünya Kirli sırlar ortalığa saçıldı! Nişanlısı düğün günü öldü, gerçeği yıllar sonra öğrendi

Kirli sırlar ortalığa saçıldı! Nişanlısı düğün günü öldü, gerçeği yıllar sonra öğrendi

18.05.2024 - 13:20 | Son Güncellenme:

Aşkta ikinci şansı olarak gördüğü nişanlısı düğün günü aniden kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Onu kaybetmenin acısıyla yıkılan genç kadın asla bitmeyeceğini düşündüğü bir umutsuzluğa saplanmıştı. Ta ki, nişanlısının karanlık sırrı yıllar sonra sosyal medyada karşısında belirene kadar...

Kirli sırlar ortalığa saçıldı Nişanlısı düğün günü öldü, gerçeği yıllar sonra öğrendi

Takvimler 2020 yılının Ağustos ayını gösterirken ölüm, Kaitlin Palmieri ve nişanlısı Eric'i düğün günlerinde ayırdı.
O sırada 35 yaşında olan Palmieri, rüyalarındaki sevgilisinin, 'Evet' demeden yalnızca birkaç saat önce, 33 yaşında ölümcül bir kalp krizi geçirdiğini öğrendiğinde adeta acıdan felç oldu.

Haberin Devamı

Umutsuzluğa kapılan genç kadın, sonsuza kadar sürecek gibi hissettiren bir umutsuzluk yaşıyordu. Ta ki, nişanlısının ikili hayatının sırrı ortaya çıkana kadar...

'2019'DAN BERİ DİĞER KADINLA ÇIKIYORDU'

Kirli sırlar ortalığa saçıldı Nişanlısı düğün günü öldü, gerçeği yıllar sonra öğrendi

Şimdi 38 yaşında olan Palmieri, Amerikan basınına verdiği demeçte, "Öfkeden patlamak istedim" dedi. Nişanlısının doğum günü olan 20 Kasım 2023'te, Eric'in, ölümünden bir yıldan fazla bir süre önce kendisini aldattığını öğrendi. Palmieri o günleri, "Duygusal olarak kapana kısılmışım ve hiçbir yere kaçamayacakmışım gibi hissettim" diye hatırladı.

"Çok fazla hayal kırıklığı yaşadım ve bunu koyacak hiçbir yerim yoktu. Birinin bana bunun doğru olmadığını söylemesini bekliyordum ama kalbimde öyle olduğunu biliyordum."

Palmieri, Instagram'da ölen nişanlısına ithaf edilmiş tuhaf bir gönderiyle karşılaştığında Eric'in ihaneti gün yüzüne çıktı. Başlangıçta gönderiyi fazla umursamadı. Kendisi ve bu diğer kadının, tesadüfen aynı doğum gününü paylaşan Eric adında iki farklı ölü adamı hatırlamasının sadece tuhaf bir şans olduğuna inanmak istedi.

Haberin Devamı

Ancak belirsizlikten kurtulmak için bahsi geçen kadınla iletişime geçtikten sonra Palmieri inkar edilemez gerçekle yüzleşti. Amerikan basınına şöyle söyledi:

"2019'dan beri, internetten tanıştığı diğer kadınla çıkıyordu."

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ YOLLAYIP DOĞRULADI

Kirli sırlar ortalığa saçıldı Nişanlısı düğün günü öldü, gerçeği yıllar sonra öğrendi

İsmi açıklanmayan kadın, mesajlaşmalarının ekran görüntüleri göndererek ilişkilerini doğruladı. Yasak aşk, Eric'in Central Park'ta Palmieri'ye 'peri masalı gibi' bir evlilik teklinde bulunmasından yalnızca yedi ay önce başladı. Palmieri, "Paylaştığı son mesajlar iğrenç, cinsel mesajlardı. Eric onları düğünümüzden yedi gün önce ona gönderdi" dedi.

O ana kadar Palmieri, Eric'in aşkta ikinci şansı olarak gönderildiğine inanıyordu. Şubat 2018 Eric ile tanışmadan önce eski erkek arkadaşı Mike'ı 2015'te korkunç bir kazada kaybetmişti. Mike, 30. yaş günü kutlaması sırasında bir su birikintisine kaymış ve bilincini kaybetmişti. Altı gün sonra ise hayata veda etti.

Palmieri üzüntüsünü, Eric'le paylaşmıştı ve onun kendisini teselli ettiği için 'harika' olduğunu düşünüyordu. Ancak Eric'e ölümünde sonra dahi yıllarca sahip olduğu hayranlık sadakatsizliğinin ortaya çıkmasıyla yıkıldı. "İlk birkaç gün ağladım. Ancak bunun arkasından onun patolojik, narsisistik davranışlarının olduğunu inkar etmek mümkün değil" dedi.

Haberin Devamı

'YAPTIĞI ŞEY AŞK DEĞİLDİ'

Palmieri'nin annesi ve babası, sevgilisinin ihanetini keşfettiğinden beri katlandığı depresyon, kaygı ve travma sonrası stres bozukluğuyla başa çıkarken ona destek oldu. Palmieri şimdi yaşadıklarının üstesinden gelmeye çalışıyor. "Bu gerçekten beynimi mahvetti" diye itiraf etti ve şöyle devam etti:

"Beni sevip sevmediğini merak ediyorum. Benimle sadece istikrar ve evlilik görünümü mü istiyordu? Çünkü yaptığı şey aşk değildi."